1996 Ford Mustang vindu regulator Installasjon

1996 Ford Mustang makt vindu regulator er fjærbelastet, saks type. Den bruker en tung spiralfjær for å bistå i å øke vinduet, så ikke fjerne motoren før regulatoren er sikret med skrustikke grep. Hvis motoren er tatt av med regulator usikret, vil det snap stengt som en saks, og kan føre til tap av fingre. Regulatoren og motor selges separat.

Bruksanvisning

1 Fjern de to skruene Phillips i armlenet, og skruene på bunnen av dørpanelet, ved hjelp av Phillips skrutrekker. Løft dørpanelet for å løsne de inverterte krokene på dørpanelet fra døren. Flytt dørpanelet bort fra døren, akkurat nok til å koble de elektriske pluggene fra vinduet bryteren.

2 Skrell fuktsperre tilbake for å avdekke tilgangshullet i døren. Sett vanlig skrutrekker ned mellom vinduet og døren å kile vinduet slik at det ikke vil falle. Fjern 10 mm muttere som fester vinduet basen til regulatoren ved hjelp av en 10-mm kontakten. Fjern støpselet fra vinduet motor.

3 Fjern boltene som fester vinduet regulator og motor til døren, ved hjelp av en 10-mm kontakten. Fjern regulatoren og motoren gjennom adkomsthull i den bakre delen av døren.

4 Sett den nye regulatoren gjennom tilgangspanelet i døren og stille opp hullene i regulator med forborede hull i døren. Monter festeboltene og stram med kontakten 10-mm. Trekk skrutrekker og senke vinduet ned til vinduet regulator. Sett piggene på vinduet bunnkanalen inn i hullene i regulatoren. Installer nøtter og stram.

5 Monter vinduet motor elektriske kontakten. Installer fuktighet skjold og dør panel i omvendt rekkefølge.