1996 Ford F150 Radio Koblings Colors

I 1984 - ni år etter sin første utgivelse - F-150 ble entry-level full størrelse pickup i Fords lineup. Før det året, det var et gap filler mellom regularitet og tunge versjoner av F-serien. 1996 F-150 - ett år før en drastisk redesign - hadde en standard AM-FM stereo eller en valgfri premium stereoanlegg, som inkluderte en CD-spiller og en effektforsterker. Kjenne ledningsfarger for 1996 F-150 radio hjelper med å finne shorts og installere en ny radio.

Strømforsyning Ledninger

Både standard lydanlegg og premium lydsystem i 1996 F-150 har to strømledningene - en som leverer en konstant 12 volt for minne oppbevaring og andre forsyninger 12 volt på radio når tenningen er i "Acc "eller" Run "posisjon. På begge radioene er konstant strømforsyning leder lys grønn med en lilla stripe og byttet strømforsyning leder er gul med en svart stripe.

jordledninger

1996 F-150 to radioalternativer har tre jordledninger hver. På den standard lydsystem, det ene sett av jordkabler er svart med en lys grønn stripe, og den andre jordledningen er svart. Når utstyrt med premium sound system, er svart med en lys grønn stripe en jordledning, er en annen jordledning mørk blå og den siste jordledningen er svart.

belysning ledninger

1996 F-150 standard radiosystem har to innvendige belysnings ledninger, en er lys blå med en rød stripe og den andre er oransje med en svart stripe. Hvis du installerer en ettermarkedet radio, trenger du bare å koble ledningen som er lys blå med en rød stripe på radio belysning wire; du kan tape av den oransje ledningen med en svart stripe, ved hjelp av elektrisk tape.

1996 F-150 premium sound system har bare en radio belysning wire. Denne ledningen er lys blå med en rød stripe.

Speaker Wiring

Standarden lydsystem høyttalerledninger går direkte til høyttalerne. Den venstre fronthøyttaler positive ledningen er oransje med en lys grønn stripe, og dens negative ledningen er lys blå med en hvit stripe. Den venstre-bak taler positive ledningen er rosa med en lys grønn stripe og den negative ledningen er brunfarge med en gul stripe. Den høyre fronthøyttaler positive ledningen er hvit med en lys grønn stripe, og den negative ledningen er mørk grønn med en oransje stripe. Den høyre bakre høyttaler positive ledningen er rosa med en lys blå stripe, og dens negative ledningen er brun med en rosa stripe.

1996 F-150 premium sound system kjører høyttaler signal gjennom en effektforsterker før den når høyttalerne. Den venstre fronthøyttaler positive ledningen er lys grønn, og den negative ledningen er hvit med en oransje stripe. Den venstre-bak taler positive ledningen er lys blå med en svart stripe, og dens negative ledningen er gul. Den høyre fronthøyttaler har en hvit ledning med en rød stripe for positiv, og en brun negativ wire. Den høyre bakre høyttaler har en positiv ledning som er lilla med en hvit stripe, og en negativ wire som er lys blå.

antenne~~POS=TRUNC

Antennekabelen er den tykkeste kabelen på baksiden av radioen, og det er svart i fargen. Det rett og slett trekke seg ut av radio og skyver tilbake i radio.