1996 Dodge Grand Caravan CD kassettspiller vil ikke fungere

Hvis CD og kassettspiller på 1996 Grand Caravan vil ikke starte opp når du starter bilen, er problemet mest sannsynlig sikringen relaterte. To sikringer kjøre stereoanlegg i din Caravan. Den ene er en plast sikringen på innsiden sikringen panelet på nedre dashbordet, og den slår inn stereo, inkludert radio og digital klokke på dashbordet. Den andre er en liten, sylindrisk glassikring som plugges rett inn i stereo sikringsholderen under dashbordet. Begge sikringer bør sjekkes.

Bruksanvisning

1 Åpne innvendig sikring panel på Caravan og undersøke sikringen diagrammet på innsiden av luken. Trekk stereo sikring og erstatte den med en ny sikring.

2 Sett på sikringsdekselet og slå av tenningen til "On" posisjon. Slå på og teste radioen. Test CD og kassettspiller også. Hvis radio fungerer, men CD og kassettspiller ikke fungerer, går du videre til neste trinn.

3 Se under dashbordet og finne stereo ledninger. Finn et lite, hvit, plast rør-formede koplingen. Skyv de to endene sammen og vri til venstre for å åpne kontakten. Inne vil være et glass sikring. Skift ut sikringen med en ny og lukk plastdekselet. Test din CD-spiller og kassettspiller.