1996 Chevy Lumina Batterispesifikasjon

1996 Chevrolet Lumina er en mid-size kjøretøy tilgjengelig som en firedørs sedan og minivan. Den Lumina ble redesignet for 1995, og denne andre generasjons design ville bære over gjennom 2001.

batteri~~POS=TRUNC

Ved bytte av batteri, er det viktig å kjenne den fysiske størrelsen av batteriet som er nødvendig. De fleste biler er konstruert for å imøtekomme en bestemt størrelse av batteriet i motorrommet. Disse numeriske tosifrede størrelser ta hensyn til lengde, bredde og høyde av batteriet. 1996 Chevrolet Lumina plass batteristørrelse 75.

Cold-spy forsterkere

Den neste vurdering er de kald spy ampere batteri - hvor mye "juice" som trengs for å få bilen i gang på en kald dag. Kald spy forsterkere er antall ampere et bilbatteri kan gi i 30 sekunder, og opprettholde en effektiv mengde av spenning per celle i 0 graders Vær. Den Chevrolet Lumina krever et batteri med 600 kald-spy forsterkere. Det er akseptabelt å kjøpe et batteri med høyere ampere ved kaldtørning enn minimum anbefaling, spesielt hvis du bor i et kaldt klima.

Reserve Kapasitet

Batteri kunder kan sammenligne batterier av sine annonserte reservekapasitet. Chevrolet anbefaler ikke noen bestemt reservekapasitet, men det er lurt å kjøpe et batteri som gir størst reservekapasitet innenfor budsjettet.