1996 Blazer bakenden Specs

1996 Blazer bakenden Specs


1996 Chevy Blazer er en andre generasjons modell av Blazer sport-utility vehicle (SUV) linje produsert av Chevrolet. Først utviklet i 1969, ble Blazer gitt en ansiktsløftning i 1995 som er utstyrt med en romsligere interiør, en nydesignet kropp og bedre tekniske spesifikasjoner. Ytelses modifikasjoner av andre generasjon modeller, inkludert '96 Blazer, sette mer makt bak i lastebilen, og ga SUV tauing evner som overskred den forrige generasjons evner.

Rear Wheels & Fuel Tank

De '96 Blazers er bakhjulsdrevne kjøretøy utstyrt med bakre trommel blokkeringsfrie bremser (ABS) og en bakre stabilisatorstag. En 20-gallon gass tank ligger på førersiden av SUV, over bakdekket. Akselavstanden måler 100,5 inches og SUV har 8 inches av bakkeklaring.

Bilberging

Maksimal tilhengervekt (den totale vekten på kjøretøyet, last og passasjerer) for '96 Blazer varierer avhengig av innstillingene på bilen. De to-wheel-drive, automatgir modeller har en maksimal tilhengervekt på 5500 lbs .; to-wheel-drive, manuell girkasse modeller har en maksimal tilhengervekt på 4500 lbs .; de fire firehjulsdrift, automatgir modeller kan hale 5000 lbs .; og de fire-wheel-drive, kan manuell girkasse modeller bære en last på 4000 lbs. En bakre tilhengerfeste er valgfritt.

bakre Seating

Baksiden av Blazer har 38,2 inches av headroom, 57,2 inches av skulderbredde, 39,8 inches av hip rommet og 36,3 inches med benplass. Folding sitteplasser er utstyrt i baksiden av '96 Blazer. Den doble, delte seter kan legges ned for å åpne mer last plass ved å trekke en spaken og legge setene ned mot bakken. Bakseter har en justerbar sikkerhetsbelte for barn og beherskelse stropper for bilbarnestoler.

vinduer

De to-dørs modeller er utstyrt med swing-out vinduer som horisontalt svinger og åpnes ved å skyve vinduene åpne med hendene. De fire-dørs modeller er utstyrt med full størrelse roll-down vinduer som åpnes ved å dreie en sveiv. Elektriske vinduer er valgfrie, som er en bakrute defogger og en bakre vindusvisker.

Lagring

Den bakre lagringskapasiteten til '96 Blazer, ikke inkludert baksetene, er 30,2 kubikkfot. Den totale lasten plass, inkludert baksetene, måler 67 kubikkfot. Baksiden luke åpnes ved å løfte en bakre låsen som låser opp luken og svinger den åpen. Et lasteskip bekvemmelighet nettet er i bagasjerommet for å hindre at elementer fra skli rundt lastebilen mens du kjører. Fire last tie-downs, som ligger i hjørnene av stammen gulvet, brukes til å forankre tung last ved å binde dem ned med heavy-duty tau. En klut roll-up last dekselet er valgfritt. De fire-dørs modeller har oppbevaringslommer og koppholdere plassert på bakdørene. En ekstra dekk er festet til utsiden av den bakre luke.