1995 Volvo 940 Spesifikasjoner

Volvo 940 er en mid-size sedan laget av Volvo mellom 1991 og 1998. 940 kom også i en stasjonsvogn-versjonen, og både sedan og stasjonsvogn kom i turbo-modeller også. Som med de fleste Volvo, ble 940 kjent for sin jevn og stabil ri, så vel som dens sikkerhet.

Motor og ytelse

1995 Volvo 940 er drevet av en inline, 2,3-liters V4-motor som produserer 114 hestekrefter ved 5400 RPM. Motoren har en 96 mm boring, en 80 mm slaglengde og en 9.8: 1 kompresjonsforhold. Den har en firetrinns automatgir, servostyring, bakhjulsdrift og en limited slip bakre differensial. De 940 funksjoner oppheng foran og bakhjulsoppheng med spiralfjærer og en stabilisator bar. Den har alle hjul skivebremser med en blokkeringsfrie bremser (ABS).

Ytre

1995 Volvo 940 er 192 inches lang og har støtabsorberende støtfangere foran og bak som standard utstyr. Utvendig belysning på 940 omfatter halogenlykter, kjørelys og tåkelys på både foran og bak. Utvendig design funksjoner inkluderer krom trim og kropp støping.

Interiør

1995 Volvo 940 har bøtteseter, cruise control, oppvarmede for- og baksete, og air condition. Dens kraft funksjoner inkluderer sidespeil, dørlåser, vinduer og en antenne. For beboere sikkerhet, det er fører og passasjer, setebelter og hodestøtter. Den 940 standard lydsystem med AM / FM-radio og en kassettspiller med seks høyttalere. Tilgjengelig belysning inneholder en last lys, opplyst sigarettenner, leselys, en opplyst forfengelighet speil, en opplyst hanskerom og innvendig lys. Interiør lagring inkluderer en overbygd konsollboksen, dørlommer, lagring på baksiden av forsetene og en låsing hanskerommet. Dashbordet har om bord skjermer, for eksempel et lavt drivstoff advarsel, et serviceintervall indikator og en turteller.

Vogn og Turbo Modeller

Den turboladede motoren på den oppgraderte Volvo 950 legger ut 162 hestekrefter i forhold til standard modellen 114. Standarden vogn modell av 940 og Turbo vogn har også motorer som kan produsere 162 hestekrefter. Den stasjonsvogn har en ekstra tredje seterad og et barnesete i sin konfigurasjon; Men fikk makt sidespeil ikke kommer standard i denne modellen.

alternativer

Alternativer som tilbys på alle versjoner av 1995 Volvo 940 inkluderer lettmetallfelger, en takgrind og en kraft soltak. Valgfritt utstyr inkluderer skinnstoler, oppvarmede forseter og en justerbar makt førersetet. Strømsidespeil var også tilgjengelig som ekstrautstyr på stasjonsvognen.