1995 Mercedes C-280 Engine Feilsøking

1995 Mercedes C-280 Engine Feilsøking


Hvis 1995 Mercedes C280 opplever motorproblemer, kan det være massevis av problemer og komponenter som må skiftes ut. Selv om det er umulig å beskrive hvert scenario, det er vanlige feilsøkings triks for å håndtere kjente utgaver av C280 motorer. Å ha noen spesielle verktøy, for eksempel en OBD scanner, og vite hvordan du skal diagnostisere Mercedes kan hjelpe deg å spare tid og penger.

Bruksanvisning

1 Kjør din Mercedes opp på et sett av bil ramper og bruke en lommelykt til å inspisere så mye av det elektriske ledningsnettet ledninger som mulig. De fleste Mercedes-Benz biler produsert mellom 1993 og 1997 har vært kjent for å ha en defekt elektriske ledningsnettet som har forårsaket branner eller drøye ut og tap av strøm mens du kjører. Hvis ledningsnettet begynner å gå i oppløsning eller nedbryte, har hele selen skiftes ut, da problemet vil bare fortsette å forverres, øker risikoen for å kjøre kjøretøyet.

2 Koble den negative kabelen fra Mercedes C280 bilbatteri og fjern spjeldhus slangeklemme med en skrutrekker. Spjeldhus ligger mellom inntak manifold og luftfilteret hytta. Iført gummihansker og vernebriller, spray throttle-kroppen renere i luftkanalen og bruker skånsom børsting for å fjerne eventuelle sot i komponent. Hvis du hører sprengning lyder som kommer fra spjeldhus når kald-start av C280, må du kanskje erstatte hele spjeldhus hvis renere ikke forbedrer ytelsen.

3 Bruk en OBD II scanner for å sjekke Mercedes-Benz motor feilsøke koder. Finn C280 er OBD II terminalen, som ligger nederst til venstre del av rattstammen og plugg i OBD II scanner. Slå på OBD II skanneren og slå av tenningen til tilbehørsposisjon. Spill kodene fra OBD II scanner og se dem opp på nettsteder som Autozone eller OBD II koder.

4 Test elektriske koblinger som fører til noen sensorer som kommer opp på OBD II scanner før du bytter sensorene selv. Vri tenningsnøkkelen til "On" posisjon uten å spy motoren og bruke sonder av et multimeter, satt til spenning, til det elektriske ledningsnettet tilkobling. Hvis tilkoblingen leser mellom 4,0 og 5,0 volt, og sensoren må byttes ut.

5 Rengjør MAF (luftmasse) sensor hvis du opplever ujevn tomgang eller drøye ut. Koble fra MAF sensor, som ligger mellom luftfilteret hytta og spjeldhus, ved hjelp av en Torx skrutrekker. Trekk ut kontakten og rengjør den med MAF renere. La MAF sensor lufttørke før du setter den inn i MAF boliger. Bytt MAF med en ny sensor hvis motoren fortsetter å gå dårlig.

6 Bruk en datamaskin med internettilgang for å se etter potensielle problemer gjennom TSBs (teknisk service bulletiner) eller minnes. Tiden, som i 2011, er det ingen minnes på 1995 C280. Men det er 56 TSB oppsummeringer, som kan bidra til å peke ut områder for å feilsøke når de opplever problemer med Mercedes.