2003 Polaris Predator Motorspesifikasjon

2003 Polaris Predator Motorspesifikasjon


En av de største produsentene av alle terrengkjøretøy (ATV), produserer Polaris et bredt utvalg av sports- og nytte firemannsrom. En av selskapets sport quads fra tidligere årtusen var Polaris Predator, som ble produsert fra 2003 til 2007. I sitt første år, Polaris Predator kom utstyrt med to distinkt forskjellige motorer, avhengig av om det var ungdom eller voksen modell.

500 Engineering

Den '03 Predator 500 var større versjon ATV. Det kom utstyrt med en ensylindret, firetaktsmotor med et volum på 30.49 cubic inches og en boring og slaglengde på 3,9 inches med 2,52 inches. Det også omtalt en kabel Gass, tverrstilt motor montering, og en våt sump smøring system. Andre systemer, inkludert en forgasser brennstofftilførsel og en digital kondensator-utladnings tenning.

500 Ytelse

ATV anmelder Off-Road.com kalt 2003 Polaris 500 en "performance maskin", med massevis av kraft. Det gjorde det bedre enn mange sammenlignbare ATV på den tiden, spesielt på midten og høye turtall. På den lave enden, rapporterte Off-Road at det ligget litt på dreiemoment. Anmelderne også bemerket at Polaris Predator motor mistet noen av sine kraft fordeler på spor på grunn av sin relativt tung vekt. Det kan nå en toppfart på ca 74 km / h.

90 Engineering

Den 2003 Polaris Predator 90 var en mye mindre ungdom ATV. Den hadde en to-takts, ensylindret motor som en forskyvning av 5,43 cubic inches. Det inneholdt en Mikuni VM16 forgasser, en elektrisk spark forrett, oljeinnsprøytning smører, og fan kjølesystem.

90 Resultater

Off-Road.com anbefaler '03 Polaris Predator 90 for mer erfarne og konkurransedyktige ungdommer, spesielt på grunn av sin 90 cc motor kapasitet for fart. Polaris ingeniører designet sylinder-hode for enkel start i kulde, raskere akselerasjon, og en bedre generell ytelse.