1995 Ford Taurus Will Crank men vil ikke starte

1995 Ford Taurus Will Crank men vil ikke starte


Som biler alder, krever de mer vedlikehold og feilsøking som forskjellige komponenter i bilens mekaniske systemer trenger reparasjon eller erstatning. Grunnen til at din 1995 Ford Taurus vil skru, men vil ikke starte, kan være enkelt eller komplisert. Problemet kan være forårsaket av noe så enkelt som en tett dieselfilter. Eller kan Taurus ikke starte på grunn av en defekt registerkjede, noe som innebærer en mer tidkrevende og kostbare reparasjoner. Med litt mekanisk kunnskap, kan du feilsøke problemet selv og unngå å betale en reparasjon regningen.

Bruksanvisning

1 Kontroller at kjøretøyet har drivstoff på tanken. Du kan være å få en falsk lesing fra drivstoffmåleren. Hvis du ikke kan huske hvor mange miles du har kjørt siden sist fylle opp, legge til en gallon drivstoff på tanken og forsøke å starte bilen. Hvis bilen var tom for bensin, må du starte motoren i minst 30 sekunder, slik at drivstoff til å komme fra tanken til motoren og fungere noe luft ut av drivstoffledningen.

2 Kontroller trykket i drivstoffsystemet med en drivstofftrykktest måler. Fest testmåler forbi bensinfilter, som er langs rammen på passasjersiden av bilen. En 1995 Ford Taurus bør ha et brennstofftrykk i området 26 til 45 psi når starte motoren. Hvis det er ingen eller lavt trykk, bytt bensinfilteret og teste på nytt. Hvis en trykk problemet vedvarer, har drivstoffpumpen sviktet og må skiftes.

3 Fjern tennpluggene med en tennpluggnøkkel og inspisere tips. Hvis de har en overdreven mengde brennstoff eller svart karbonrest, vil de ikke være i stand til å gi tilstrekkelig gnist for å antenne drivstoffet og starte kjøretøyet. Bytt tennplugger og forsøke å starte bilen igjen.

4 Sjekk motor for riktig kompresjon ved å fjerne en tennplugg og feste en kompresjonsmåler inn i denne sylinderen. Når starte motoren, bør du ha en lesning av mellom 125-160 psi på at sylinderen. Lav eller ingen komprimering mest sannsynlig er et tegn på at timingen kjeden har sviktet og må skiftes.

Hint

  • For å eliminere risikoen for brann, alltid koble fra batteriet når du utfører arbeid på bilens drivstoffsystemet. Dette vil eliminere risikoen for en gnist antennelse eventuelt drivstoffsøl.