Slik installerer en Car Alarm & Remote Entry

Slik installerer en Car Alarm & Remote Entry


En bil alarm og keyless oppføring systemet kan gjøre mer enn å spare penger på din bil forsikring og øke bilens verdi, de er viktige sikkerhetsfunksjoner. Bilalarm kan stoppe tyver fra å stjele bilen og verdisaker, mens en nøkkelfri oppføring system kan hjelpe deg raskt inn bilen på et illevarslende parkeringsplass. Dersom bilen din ikke ble levert med en bil alarm og fjernkontroll oppføring, kan du installere disse enhetene selv. Denne jobben krever en viss kompetanse i bil ledningsnett, imidlertid.

Bruksanvisning

Alarm Unit Installasjon

1 Samle all informasjon om bilens spesifikasjoner, inkludert dokumenter som beskriver ledningsnett og regler, steder og varierende polaritet. Du trenger også en detaljert diagram av bilens elektriske system for å hjelpe finne de aktuelle delene før du starter installasjonen. Ring en auto-forhandler, skrive til produsenten eller søke på Internett for nedlastbare kopier av disse dokumentene. identifisere nøye antallet reléer, dioder og motstander som kan henføres til kjøretøyet.

2 Grundig studere koblingsskjema og alarm deler side-by-side. Bestem hvilke funksjoner som skal installeres først, slik som nøkkelfri adgang, starter deaktivere, trunk pop spak eller dome lys tilsyn.

3 Forsiktig trekk metallkontaktene på alarmen. Ved hjelp av en binders, trykk ned på metallkontaktene for å løsne og fjerne ubrukte ledninger. Finn og matche endene av en gitt plugg. Tvinn de samsvarende endene av pluggene sammen og pakk dem til hverandre med elektrisk tape. Ikke pakk alle samsvarende ender sammen fordi hver er koblet par har ulike formål andre steder for alarmen. Vikle alle av selene sammen i elektrisk bånd for å skape en pigtail består av alle ledninger, som hindrer dem fra opptrevling.

4 Identifiser plasseringen av kjøretøyet egnet til å koble pigtail, slik som de driver spark panel, tenning sele eller kroppskontrollmoduler. Split pigtail til den valgte bilen plassering. Samle ledningene til den valgte bilen plassering sammen. For eksempel, gruppe alle spark panel ledninger, tenning sele ledninger, og kroppen kontrollmodulen ledninger sammen. sikre nøye disse individuelle bunter av ledningen med elektrisk tape.

5 Kontroller bilens dør triggere ved å åpne hver dør og undersøke om kuppelen lys eller dash lys slår seg på. Hvis lyset ikke slår seg på for noen av dørene, kan du ha en defekt dør trigger, noe som kan føre til at alarmen til å ignorere den døren. Sjekk diagrammet for å finne plasseringen av ledninger under panelene som skal kobles til alarmen.

6 Ved hjelp av riktig verktøy, fjerne panelene dekker bilens ledninger. Nøye merke til hvor hvert klipp og skrue går for å unngå forvirring når du setter sammen panelene.

7 Spenn alarmmodulen til en støtte spenne eller ledningsnett som vil montere i en hard-å-se sted under panelene. Kjør betjent bryter, LED-lys og ekstern antenne. Ved hjelp av tråd splicers, nøye spleise og wire eventuelle nødvendige releer først. Bruk elektrisk tape til å feste løse tråder. Forskning trinnene på å sjekke polariteten av ledninger før du forsøker å koble dem hvis ukjent med denne prosessen. Ved hjelp av tråd splicers, spleise og koble de resterende ledninger av alarmen til panelet og fest dem med elektrisk tape. Sjekk om forbindelsen gir noen spenning. omstille nøye forbindelsen etter behov til ledningene blir solid og fri for slakk.

8 Koble ledningen fra alarmenheten til den positive sireneutgang. Bor et skjult hull i brannmuren og tette en liten skvett av silikon på sirenen ledningen før den sendes gjennom hullet. Tråd og passerer ledningen av sirenen gjennom brannmuren. Monter sirenen til motorrommet og deretter plassere den andre ledningen på bakken. Bruk selvgjengende skruer for å feste sirenen til bilen ved å finne en plass på brannmuren med en passende montering. Koble sirenen nedover for å hindre at vann trenger inn og til ekko lyden fra gulvet for høyere forsterkning hele bilen hytta. Koble den gjenværende ledningene som tidligere nevnt i andre trinn.

Keyless Entry Installasjon

9 Skaff bilens koblingsskjema for å fastslå bilens ledningsnett og fargekoder steder. Finn ut hvilken type dør låsesystem og bestemme riktig prosedyre wire door lock releer.

10 Ved hjelp av diagrammet, vurdere hvilke ledninger for å beholde og å eliminere. For eksempel finner en ubrukt kanal og forkorte ledningen til om lag seks inches i lengde. Bruk elektrisk tape til å montere de forkortede ledninger til hoved sele. Bruk elektrisk tape til å pakke resten av ledningene. La fire inches av wire eksponert for hver tilkobling ende.

11 Referanse koblingsskjema for å finne bilens hovedstrømledningen, tenningsledning starter wire, og parkering lys ledninger. Ved hjelp av wire cutters, fjerne en liten del av vinyl av ledningene som vil koble til key-mindre oppføring ledninger. Bruk wire strippere til å kle endene av ledninger for strøm, jording, tenningslåsen, parkeringslys og starter drepe. Koble endene av disse ledningene med nøkkel-mindre oppføring ledninger. Koble den svarte siden av jordledningen til bilens ramme.

12 Ved hjelp av koblingsskjema, bestemme hva dør låsesystem leveres med kjøretøyet. Direkte koble nøkkelløst system ledninger til ledninger i bilen hvis det er en negativ dør låsesystem installert. Nøye tråd to 30-amp releer og sikre endene til bilens ledningsnett om det er en positiv dør låsesystem eller en fem-ledning reversere dør låsesystem installert.

1. 3 Sett hovedkortet av nøkkelløse inngangssystemet i selen. Test for å se om de låser og parkeringslysene fungerer. Ved hjelp av en drill og 3/8-inch boret, installere LED inn i dashbordet.