1995 Ford Probe GT startproblemer

1995 Ford Probe GT startproblemer


Startproblemer i din 1995 Ford Probe kan være forårsaket av mange forskjellige problemer. Kjernen symptomer inkluderer: spy, men starter ikke, ingen spy og hard start. Alle disse symptomer kan være forårsaket av flere problemer, og noen av symptomene har en felles årsak.

Spy men ingen Start-

Når 1995 Ford Probe skrur over, men starter ikke, er det flere komponenter som kan forårsake dette problemet. En Hovedproblemet er at motoren blir lite eller ingen drivstoff. Denne mangelen på drivstoff kan være forårsaket av en defekt bensinpumpe, dårlig bensinpumpe relé, blåst bensinpumpe sikringen, tett dieselfilter eller en ødelagt drivstoffledning. Feilaktig tenn kan forårsake dette også. Andre problemer å vurdere omfatter en sviktende tenning coil, sprekker eller slitte tennplugg ledninger, en sprukket distributør cap eller en sviktende ECU.

Ingen spy eller Svak Cranking

Hvis motoren ikke snu når du vrir om nøkkelen, har du mest sannsynlig har et batteri med ikke nok ampere til å skru over motoren; en sviktende dynamo eller en overdreven spenning uavgjort, med nøkkelen av, er også vanlige årsaker til svakt batteri i Probe. Det er andre årsaker til dette problemet også, inkludert løse ledninger, en sviktende startmotor eller en defekt tenningslåsen.

Hard Starting

Din Ford Probe kan starte lett på anledningen, men vil noen ganger ta gjentatte forsøk på å få motoren til å snu. Dette skyldes vanligvis lavt drivstoff press på grunn av en sviktende bensinpumpe, tett dieselfilter eller en lekker drivstoff injektor. Dette kan også være forårsaket av et vakuum lekkasje, da dette kan føre til at tenningen timing å være avansert, noe som fører til vanskelig å starte. Et annet problem kan være med tenningsgnisten, forårsaket av en sviktende tenningsledning en sprukket distributør eller en utslitt tenning rotor.