Hvordan legge til musikk til en smart Digital Frame

Hvordan legge til musikk til en smart Digital Frame


Smart digitale bilderammer er en elektronisk visning av digitale bilder plassert i en bilderamme. Brukere kan sette opp rammen for å vise ett bilde eller en lysbildefremvisning. Bildene lagres på et minnekort som er satt inn i rammen. I tillegg til å vise bilder, kan smart digitale bilderammer spille MP3-filer, som kan legge en ekstra hyggelig element til bildene som vises. For å spille av musikk fra din smartbilderammen, må du legge til musikkfiler til minnekortet.

Bruksanvisning

1 Koble den ene enden av USB-kabelen til kontakten på høyre side av bilderammen, og koble den andre enden til en USB-port på datamaskinen. Etter noen sekunder, vil datamaskinen gjenkjenne enheten.

2 Åpne "Min datamaskin" og dobbeltklikk på stasjonen med navnet på minnekortet installert i rammen. Du vil se flere mapper i vinduet som åpnes.

3 Dobbeltklikk på "Musikk" -mappen.

4 Klikk og dra musikkfiler fra datamaskinen til "Music" -mappen. Som et alternativ, kan du høyreklikke på musikkfilen, velg "kopier", høyreklikker du på "Musikk" -mappen og velg "Lim inn." Musikken er nå lagret på minnekortet, og kan spilles av rammen.

Hint

  • Musikkfilene må være i MP3-format til å spille med din smart digital ramme.
  • Du må trekke rammen fra datamaskinen før du kan spille alle musikkfiler.