1995 Ford F150 Flareside Specs

Ford F-serie er en serie pickup lastebiler som har vært i produksjon i over seks tiår. F-150, som ble innført i 1975, hadde utviklet seg til et allsidig og rimelig bil, designet for å møte behovene til små bedrifter og de hverdagslige krav til familielivet. I 1995 F-150 var den nummer én selger lastebil i Amerika og mange konfigurasjoner er fortsatt tilgjengelig.

Kroppsbygning og Styling

Standarden F-150 Flareside var utstyrt med en to-dørs, tre-seters cab. Ford innså at pickup lastebil ble attraktivt for familier så vel som små bedrifter, og dermed innført mer styling til F-150. Den Flareside modellen hadde grunnere flares over hjulbuene enn andre modeller, som produserer en mer elegant ser lastebil. Også 1995 var det første året Eddie Bauer interiør finish var tilgjengelig, tilbyr kundene muligheten til å oppgradere interiøret trim. En XL Supercab alternativet var tilgjengelig som tilbød et større førerhus, med plass til seks personer.

Motor

Standarden F-150 Flareside var utstyrt med en 4,9-L V-6 motor, med 150 hk. Ford forventet forbrukerne å ansette trucken for en rekke bruksområder, fra hauling byggevarer til tauing båter, og dermed trengte en motor som kunne takle høy arbeidsbelastning. Flere alternativer var tilgjengelig for å oppgradere motoren til enten en 5-liters V-8 som tilbyr 195 eller 205 hk, samt en 5,8-liter, 210 hk alternativet for de mest anstrengende arbeid. Alle motorene var tilgjengelig med manuell eller automatisk girkasse.

Sikkerhet

Som kjøretøy sikkerhet ble et viktig salgsargument på 1990-tallet, 1995-F-150 kom med ABS (blokkeringsfrie bremsesystemet) og driver sidekollisjonsputer montert som standard på alle modeller. Ford utstyrt F-150 med tohjulsdrift som standard, som det er mest effektiv. Firehjulsdrift kan aktiveres ved behov, noe som øker sikkerheten når du reiser i farlige forhold som is eller snø, og når hauling store belastninger.

Drivstofføkonomi

Som F-150 er designet for daglig bruk, skal brukes like etter kjører rundt i byen som for transport av byggevarer, gass kjørelengde oppnås avhengig av bruk og motorstørrelse på den spesifikke modellen. Standardmotoren kan oppnå mellom 18 og 20 miles per gallon mens du kjører på motorveier. KM vil redusere til rundt 15 mpg når den brukes til å cruise rundt i byen. Drivstofftanken på F-150 kunne holde 19 liter, noe som gir bilen en rekkevidde på hvor som helst mellom 285 og 380 miles mellom fyre stopper.