1995 F250 Lykte Removal

Ford F-serie pickups daterer seg tilbake til 1948, da maker modernisert deres lastebiler og kåret de tre nye oppføringer av F-1, F-2 og F-3. I 1953 Ford senere noe endret navnene sine pickups til F-100, F-250 og F-350. 1996 modell år F-250 var den siste av de firkantede-front pickups, som Ford redesignet F-serien for å ha en mer avrundet front end i 1997. Ta frontlys på plassen foran F-250 er en oppgave som helst moderat erfaren gjør-det-selv-mekaniker kan utføre.

Bruksanvisning

Lykte Assembly Fjerning

1 Åpne F-250 hette, utsette de fire skruene som fester gitteret til fronten av lastebilen. Fjern disse fire skruer med en skralle og socket.

2 Fjern skruen som holder bunnen, midten av grillen til den nedre Valance panelet - plast trim plassert under grillen. Trekk gitteret fremover, og av lastebilen.

3 Se på midten, bak frontlys forsamlingen, under panseret, og finn den svarte låseringen som holder frontlys pære inne i forsamlingen. Slå denne ringen mot klokken for å låse den opp, og trekk frontlys pære fra forsamlingen.

4 Vri blinklys kontakten mot klokken, til utsiden av baksiden av frontlys forsamlingen, og trekker i blinklys kontakten fra frontlys forsamlingen.

5 Fjern de to mutrene som ligger direkte over og under det stedet hvor blinklyskontakten plugget i, ved hjelp av en skralle og socket. Fjern de to mutrene på forsiden av frontlys forsamlingen, nærmest grillen, med en skralle og socket. Trekk frontlys forsamlingen fra F-250.

Lykte Montering Installasjon

6 Sett frontlys forsamlingen på forsiden av F-250 og hånd-trekk til mutrene på boltene nærmeste stedet hvor grillen var. Stram mutterne på boltene på baksiden av frontlys forsamlingen - rett over og under der turn signal bøssinginnsatser.

7 Trekk alle fire muttere til 5 fot-pounds, med en momentnøkkel og en stikkontakt.

8 Sett frontlys pære i baksiden av frontlys forsamlingen, stille tappene på lyspæren med hakkene i frontlys forsamlingen, og vri låseringen med klokken for å låse den på plass. Sett blinklys pære og socket inn i forsamlingen og vri den med klokken for å låse den.

9 Sett på deksel på fronten av lastebilen og stram de fem skruene til 1 til 2 fot-pounds med en momentnøkkel og socket.

Bare frontlys pære erstatning

10 Åpne F-250 hette og ser på baksiden av frontlys forsamlingen til å finne frontlys pære sokkelen. Vri plast låseringen mot klokken for å låse den opp, og trekk frontlys pære og socket fra frontlys forsamlingen.

11 Ta tak i gamle frontlys og trekk den ut av stikkontakten. Grab den nye stilen 9007 frontlys pære av sin plast base og trykk den inn i kontakten; ikke på glassdelen, som oljer fra hendene kan føre til at pæren til å brenne ut for tidlig.

12 Sett pæren og sokkelen inn i hullet på baksiden av frontlys forsamlingen, stille tappene på lyspæren med hakkene i frontlys forsamlingen, og vri låseringen med klokken for å låse pæren på plass.

1. 3 Lukk F-250 hette.