1995 Corvette Alternativer

1995 Corvette Alternativer


Introdusert på markedet i januar 1953, er Chevrolet Corvette en gjenkjennelig og ettertraktet sportsbil. Denne høy ytelse bil ble raskt et amerikansk ikon, kjent for sin kraftige motor og elegant design. 1995 Corvette kom i to trims: standard coupe og en cabriolet. Begge trims kom med en rekke standardfunksjoner, samt flere alternativer.

valg~~POS=TRUNC funksjoner

Flere valgfrie funksjoner var tilgjengelig på 1995 Corvette, inkludert en Indianapolis 500 Pace Car kopi pakke som inneholdt mørk lilla maling over arktisk hvit maling og tilpassede rase detaljer.

Kjøpere hadde mulighet til å velge flere interiør oppgraderinger, inkludert strøm seter, en selektiv elektronisk ride og håndtering system, et lavt dekktrykk varsellampe og en Delco-Bose lydanlegg med CD-spiller.

Utvendig alternativer var mer tallrike, og inkludert en ekstra hardtop for konvertible, flytt takplater for coupe, en forestilling akselavstand, utvidet mobilitet dekk og en justerbar fjæring pakke.

Motor, girkasse og drivstofføkonomi

1995 Corvette coupe og cabriolet begge kom med en 5,7-liters, 300-hestekrefter V-8 motor og en sekstrinns manuell overdrive girkasse, med mulighet for en fire-trinns automatisk. Motoren produserte 340 pounds-fot dreiemoment, hadde en boring og slaglengde på 4,00 ved 3,48 inches, og et kompresjonsforhold på 10: 5-til-en.

Begge bilene kom med en gasstank 20-gallon. Med sekstrinns manuell oppnådde Corvette en drivstofføkonomi av 17 mpg i byen og 27 mpg på motorveien. De sportsbiler gikk litt dårligere som fire-trinns automatikk imidlertid oppnå en drivstofføkonomi av 17 og 25 mpg.

Sikkerhets egenskaper

Standard sikkerhetsutstyr på Corvette inkludert dørlåser, ABS-bremser og fører og passasjer. Ingen ekstra sikkerhetsfunksjoner var tilgjengelig.

Interior Design og funksjoner

Kupé og konvertible begge kom standard med aircondition, en bakspeilet, cruise control, turteller, tilt styring, kassettspiller og skinnseter.

Interiøret av Corvettes kun tillatt rom for to. Den lille indre tilbudt 36,5 inches av headroom, 42 inches med benplass, 53,9 inches av skulder og 49,3 inches av hip rommet.

Utvendig design og funksjoner

Kupé og konvertible trimmer hadde identiske ytre dimensjoner, som måler 178,5 inches lang, 70,7 inches bredt og 46,3 inches høy, og begge veide ca 3300 lbs. Hver hadde en akselavstand på 96,2 inches, en snu diameter på 40 fot, tannstangstyring og en uavhengig oppheng foran og bak.

Standard ytre funksjoner inkludert lettmetallfelger, elektriske vinduer, sidespeil og en bakrute defogger.

Opprinnelig pris og Current Value

1995 Corvette coupe kom til markedet med en original MSRP av $ 36 785, mens den dyrere konvertible kostnaden $ 43,665. Per november 2010, Kelley Blue Book verdsatt både sportsbiler mellom $ 8175 og $ 9750.