1995 Chrysler Cirrus Problemer

Grunnlagt i 1925, er Chrysler en av de opprinnelige Detroit bilprodusentene som har fortsatt sin suksess i det nye årtusenet. Chrysler Cirrus ble produsert fra 1995 til 2000. Som de fleste andre masseproduserte biler, Cirrus har opplevd flere feil som resulterte i minnes, slik som de i 1995 modell.

Topplokk Plug

I januar 1996 ble rundt 40.000 Cirrus biler tilbakekalt på grunn av et problem med motoren sylinder. Topplokk oljepluggen var defekt og ikke klarte å forsegle ordentlig. Dette truet hermetikk i olje i topplokket. Denne tette problem noen ganger førte til oljelekkasje, noe som potensielt kan føre til en brann i motoren.

Drivverk

Noen ganger problemer og minnes ikke bare forekommer i de titusener, men i hundretusener. Slik er tilfellet med 1998 tilbakekalling av over 685 000 Cirrus kjøretøy, inkludert 1995-modeller. Problemet var en defekt kabel i automatgir. Kabelen på problemet koblet shifter og tenningsnøkkelen. Resultatet var at shifter knappen kan bli sittende fast. På grunn av den kraften som kreves for å flytte shifter, skjøtestiften var mer sannsynlig å lide brudd, rendesperresystemet fungere.

Front Suspension

Rundt 599 000 Cirrus modeller fra 1995 ble tilbakekalt på grunn av problemer med forhjulsopphenget. Den kuleledd av den nedre styrearmen manglet smøring og, som et resultat av dette hadde en tendens til å separere. Dette skillet kan føre til tap av styring, potensielt plassere drivere i fare.

bremser

I 1996 ble 151,800 minnes av Cirrus utstedt for brake master sylinder. Bremsene hadde problemer med lekkende væske forårsaket av en defekt stempel sel. Den fluidlekkasje kan potensielt føre til at bremsene for å være ineffektiv. Selv instrumentpanelet skal lyse opp og advare føreren av problemet, fortsatt er det operatøren i fare for å krasje.