1995 Chevy Suburban Leder Installasjon

1995 Chevrolet forstads er tilgjengelig med en V-8 motor, som har et sylinderhode på hver side. Topplokket utgjør en del av forbrenningskammeret, og inneholder tallerkenventiler og tennplugger. En sprukket topplokk kan forurense Suburban oljereserver med kjølevæske, noe som gir oljen en melkeaktig utseende. Komponentene du trenger for å fjerne for å installere et topplokk på en 1995 Chevrolet Suburban er forskjellig for hvert hode. Utskifting av både topplokk krever opptil ni timer med arbeid.

Bruksanvisning

1 Fjern kabelen fra den negative batteripolen med en pipenøkkel. Tapp kjølevæske fra radiatoren i en beholder, og lagre den for senere bruk. Koble inntaket manifold og eksos manifolder fra kjøretøyet.

2 Koble feste bolten fra luften røret til høyre topplokk med en pipenøkkel, og ta av røret. Fjern festeboltene fra luftkompressoren på høyre topplokk, og skyv kompressoren til side. Fjern drivstoffledningen og tennpluggledningen fra høyre topplokk. Ta jordledningen fra høyre side topplokk.

3 Koble festebolten fra hoved tilbehør braketten, og løsne braketten fra venstre topplokk. Skyv braketten til side for å få tilgang til venstre topplokk. Ta av kjølevæske sensor wire og tennplugg ledninger fra baksiden av venstre topplokk.

4 Koble dekslene for topplokk med en pipenøkkel, og skru ut tennpluggene fra topplokk. Løsne festemutterne for vippearmene, og rotere vippearmer for å få tilgang til støtstengene. Spill posisjonen støtstengene, og fjerne støtstengene fra topplokk.

5 Fjern festeboltene fra topplokk med en pipenøkkel, og løft hodet fra motorblokken. Fjern pakningen fra motorblokken, og rense eventuelle gjenværende spor av pakningsmateriale fra motorblokken med en pakning skraper. Monter en ny pakning til motorblokken slik at ordet HEAD på pakningen vender opp. Plasser den nye topplokk på motorblokken.

6 Rengjør monteringsbolter for topplokk med en butikk klut, og fest dem til topplokket for hånd. Stram til topplokksbolter med momentnøkkel i tre omganger. Den første pass må stramme dem til 25 fot-pounds, må andre pass stramme dem til 45 fot-pounds og det tredje passet må stramme dem til 65 fot-pounds.

7 Plasser ventilløfterne i sine opprinnelige posisjoner på topplokk som du registrerte i trinn fire. Flytt vippearmene tilbake på plass og stramme bolter med en pipenøkkel. Bytt dekslene for topplokk, og installere tennpluggene.

8 Bytt ut de komponentene du fjernet i trinn tre hvis du fjernet venstre topplokk. Bytt ut de komponentene du fjernet i trinn to hvis du fjernet høyre topplokk. Påfyll radiatoren med kjølevæske, og koble kabelen til den negative batteripolen med en pipenøkkel.