1995 Camaro 6X9 Speaker Installation

1995 Camaro 6X9 Speaker Installation


Når det gjelder å lytte kvalitet, seks av ni høyttalere montert i den bakre hylle av Camaros bygget fra 1970 gjennom 1990-tallet, høres fantastisk fordi vinkelen bak glass i forhold til sokkelen danner en akustisk horn som støtter bass som ingen andre utforming i autodom. Montering av høyttalerne slik at de slipper inn fra toppen, med griller dype nok til å dekke høyttaleren flensen, gir bedre lyd enn de monteres under metall. Velge høyttalere med kurver som fjerner metall utskjæringer under sponplater forenkler installasjonen betraktelig.

Bruksanvisning

1 Finn de eksisterende seks av ni utsparinger i metall hylle mens du ligger på ryggen i bagasjerommet.

2 Sentrer en høyttaler mal som passer dine høyttalere med montering bolt mønster og seks av ni hull skåret ut over metall 6 av 9 utsparinger for å markere bolt posisjoner.

3 Bor 1/8-tommers hull opp gjennom metallplater og gjennom sponplater som dekker baksiden sokkel.

4 Plasser høyttaleren mal fra trinn 2 over toppen av den bakre hylle, ved hjelp av boltehullene du boret som en guide for sentrering. Bruk en blyant til å tegne seks av ni hull av malen på sponplater.

5 Klipp 6 av 9 hull i sponplater med et verktøy kniv

6 Drop høyttalerne inn i kutthull. Hvis de ikke slippe slik at flensen på høyttaleren kurven er flatt mot sponplater, må du kanskje bruke en fil, platesaks eller en metallplate Nibbler å utvide hullet, men dette er vanligvis ikke nødvendig.

7 Plasser gitre over høyttalerne og slippe bolter gjennom hullene i gitter, høyttalere, sponplater og hylle metall.

8 Ha en assistent holde nede boltene inne i bilen mens du tråden og trekk til mutrene nedenfra. Bruk låseskiver eller kjemisk tråd lås for å beskytte mot løsne fra vibrasjoner.

9 Fest høyttalerkabel med krympede-på wire terminaler.

Hint

  • For å hindre øyeskader, alltid bruke briller som danner en forsegling rundt øynene ved boring metallplater.