1994 Jeep Grand Cherokee gass kjørelengde Spesifikasjoner

1994 Jeep Grand Cherokee gass kjørelengde Spesifikasjoner


Jeep Cherokee gir sjåfører med tilleggsfunksjoner, men drivstofføkonomi er ikke en av dem. I 1994 forbrukere hadde et utvalg av fem Jeep Cherokee-modeller. Det var variasjoner på standard funksjoner, men omfattende forbruk forblir en konstant. Drivere jobber hardt for å finne en løsning. Sent på markedet kjøretøy modifikasjon gir liten lettelse.

Motor

I 1994 Jeep Cherokee biler kom standard med en 4,0 liters motor. Unntaket var standard utgave, med en 2,5-liters motor som kan oppgraderes til 4,0 liter. Den 4,0 liters motorer leveres mellom 180 og 190 hestekrefter, i motsetning til den 123 HP av 2,5 liters motor. Jo mer HP en motor har, reiser jo raskere et kjøretøy. Økt HP betyr at bilen brenner mer drivstoff. Mange tester indikerer lavere kjørehastighet spare gass.

drivstoff bruk

Gassforbruk for Jeep Cherokee er uniform med unntak av standardutgaven. 1994 4x4 Jeep Cherokee er rangert som mottar mellom 12 og 16 miles per gallon i byen og 17 til 20 MPG på motorveien. Standarden utgaven fikk best MPG vurdering av 20 i byen og 23 på motorveien.

Solutions

Sent på markedet endringer gir sjåfører med en liten forbedring i gass kjørelengde for den 1994 Jeep Cherokee. Pakkene er tilgjengelig på bilindustrien forhandlere som inkluderer et luftinntak, luftfilter og eksos. Installering av utstyret øker den kalde luften som mottas av motoren, og skaper en mer ensartet blanding av brensel og luft. Den forbedrede blanding reduserer mengden drivstoff som kreves for kjøretøy drift og øker strøm. Pakkene installere i ca to timer med husholdning verktøy.