1994 Dodge Caravan kjøle Spesifikasjoner

1994 Dodge Caravan kjøle Spesifikasjoner


Hvis 1994 Dodge Caravan opplever en mangel på kald luft når du slår på air condition, så du må kanskje lade din kjølemediet. Kjenne noen av spesifikasjonene og komponentene på Dodge Caravan air condition-systemet vil bidra i forberedelsene for å gjøre jobben nøyaktig og sikkert. Det er viktig å merke seg at kjølemediet kjemikalier er potensielt farlig hvis de kommer i kontakt med hud eller miljø.

Type kuldemedium

1994 Dodge Caravan bruker R12 kjølemiddel, som ikke lenger kan kjøpes på auto-deler butikker og er regulert av den føderale regjeringen. Hvis Caravan brukes, kan det hende du allerede har det ettermonteres for R134a kjølemiddel, som inkluderer en annen akkumulator, O-ringer og høytrykks cutout-bryteren. Du må ta Campingvogn til en mekaniker for å få det etterfylt med R12 eller å ha det ettermonteres for R134a.

Mengden kjølemiddel

Mengden av kjølemiddel som trengs vil variere avhengig av hvor mye kjølemiddel som er igjen i systemet. Vanligvis, de fleste biler krever minst en hel boks med kjølemiddel for lading klimaanlegget. Overvåke måleren er festet til lavtrykksventil, som bør leses mellom 25 og 40 pounds per square inch når den er full. Å ha en venn i bilen overvåking svalende klimaanlegget som du lade det vil også bidra til å måle hvorvidt klimaanlegget er ladet eller ikke.

retrofit

Avhengig av hvorvidt din Dodge Caravan er i god mekanisk tilstand, kan det være lurt å velge ettermontering din Caravan for R134a kjølemiddel. En av fordelene med R134a er at det er mye mindre kostbart enn R12 kjølemiddel. R134a kan også kjøpes på de fleste bildeler butikker som en del av en lade kit, noe som kan gjøres på bekvemmeligheten av ditt eget hjem.

Farer ved opplading

Sørg for å bruke verneklær, vernebriller og hansker når påfylling din Dodge air condition-systemet. Pass også på at du holder recharge kit er kjøle blanding riktig side opp, slik at den ikke utilsiktet utvise kjemikalier under opplading prosessen. Vær forsiktig med å gi ut kjølemediet gasser og kjemikalier ut i atmosfæren, enten fra lade kit eller fra Caravan, som det er svært ulovlig og kan resultere i en bot fra Environmental Protection Agency.