1994 Chevy Cavalier 2.2L Dynamo Installasjon

1994 Chevy Cavalier 2.2L Dynamo Installasjon


Skifte dynamo på Chevy Cavalier er en av de enkleste reparasjoner du noen gang vil gjøre, men den delen er av vital betydning for driften av bilen. Enkelt sagt, er det midt i motoren, og kilden for elektrisk kraft kreves for å drive de forskjellige elektriske komponenter på kjøretøyet. Det er ikke behov for å ta bilen til reparasjon garasjen når det er på tide å bytte dynamoen. En person uten erfaring på biler kan gjøre dette prosjektet i ca 40 minutter.

Bruksanvisning

1 Åpne motorrommet og koble den negative kabelen fra batteriet ved hjelp av en fastnøkkel til å løsne mutteren på terminalen.

2 Koble ledningsnettet fra dynamo og fjern deretter de andre elektriske ledninger ved hjelp av en fastnøkkel til å fjerne nøtter.

3 Løsne dynamo bolter med en socket og skralle og skyv dynamoen mot innsiden av motorrommet. Løft generatorrem ut av drivhjulet. Ferdig med å fjerne festeboltene fra dynamoen og trekk dynamoen ut av bilen.

4 Sett den nye dynamoen på plass og løst installere boltene. Sett generatorrem på og stram festeboltene med socket og skralle. Koble de elektriske ledningene og skru mutterne med skiftenøkkel. Plugg dynamoen ledningsnett i. Koble den negative batteripolen og trekk til mutteren med en fastnøkkel.

Hint

  • Hvis du ikke fjerner den negative batteripolen som forklart i det første trinnet kan føre til elektrisk støt.