1993 Mazda Miata Specs

For de siste 20 årene har MX5 Miata vært en velsignelse for Mazda. Den lille bilen var en suksess, selv når den først kom på markedet i 1990. For mange forbrukere, to-seters cabriolet var så tiltalende på grunn av sin unike utseende. Dens roadster designet var noe nytt for den amerikanske markedet. I 1993 Mazda introduserte en base modell av MX5, samt en limited edition modell.

Limited Edition og Base Model

Den MX5 basismodellen og dens begrenset opplag motstykke var i hovedsak den samme modellen, bortsett fra den begrensede utgaven bilen hadde noen flere bjeller og fløyter. Mange av forskjellene var synlige i det indre. Mens grunnmodellen hadde en klut interiør, limited edition hadde en svart og rødt skinn interiør. Det hadde også en skinntrukket ratt og foran og bak teppebelagte gulv matter. Manuell front air condition, cruise control, strøm vinduer foran, 4-hjuls ABS-bremser og en differensialsperre var noen av de vanlige funksjonene som kun var tilgjengelige på limited edition modell. Mange av disse funksjonene var bare valgfrie funksjoner for basismodellen. Yttersiden av begge modellene var også den samme, bortsett fra at den begrensede utgaven hadde en bakre leppe spoiler.

Mekanikk og dimensjoner

Begge utgaver av MX5 hadde nøyaktig samme mekaniske egenskaper. Motoren var en 1,6 L, i4 DOHC-motor. Begge kom med en 5-trinns automatgir, 60-amp dynamo og 32-amp batteri. Mens 5-trinns automatisk girkasse var standard på hver modell, en opsjon på grunnmodellen var en 4-trinns automatisk girkasse. Drivstofftanken var 11,9 liter, og begge modellene kunne få ca 24 miles per gallon kjøring i byen og 30 miles per gallon på motorveien. Hver modell hadde også foran og bak anti-roll barer og fire hjul skivebremser. Dimensjonene for basen og begrenset opplag var også den samme. Den konvertible målt 115,4 inches i lengde, 48,2 inches i høyden og 65,9 inches i bredden. Modellene hadde også 89-tommers akselavstander.

standard~~POS=TRUNC

Mens spesialutgave MX5 kom med flere standardfunksjoner, begge modellene hadde mange av de samme standard funksjoner. Begge hadde bøtteseter, manuell cabriolet tak, driver kollisjonsputer foran, midtkonsoll, lys farget glass og en AM / FM kassett system. Den begrensede utgaven og basismodellen også kom med en mekanisk utgivelse for stammen, luke og dør. En mekanisk separate drivstoff klaff utgivelsen var også standard. Rear-avriming var ikke standard på begge kjøretøy, men var en tilgjengelig komponent for forbrukerne.