1993 Limited Edition Grand Cherokee Specs

1993 Limited Edition Grand Cherokee Specs


The Grand Cherokee var opprinnelig planlagt som etterfølgeren til Cherokee sport utility modell. Jeep markedsavdeling så potensialet til å plassere sin nydesignede SUV som en litt større og mer luksuriøse modell like over dagens Cherokee. The Grand Cherokee offisielt treffe salgs etasjer som en 1993 modell år kjøretøy og ble den første SUV å tilby sidekollisjonspute en fører. Den begrensede modellen var toppen av linjen trim nivå, plassere den over Laredo og Base trim pakker.

drivverk

1993 Grand Cherokee Limited edition får sin strøm fra en 4.0L, inline seks-sylindret motor. Dette naturlig pustende motor er en 12-ventilers OHV design med en 3,88-tommers bar, 3,41-tommers hjerneslag og et kompresjonsforhold på 8,8: 1. Utgang for denne motoren er 190 hestekrefter ved 4600 rpm og 235 ft.-lbs. dreiemoment på 3200 RPM. Denne motoren er utelukkende parret med en fire-trinns automatisk girkasse.

utvendig Mål

Den mid-size Grand Cherokee har en akselavstand på 105,9 inches i lengde og en svingdiameter på 36,6 fot. Liket av denne Jeep er 176,7 inches lang, 69,2 inches bredt og 64,9 inches høy med en 58-tommers spor. The Grand Cherokee rir på et sett med 225 / 70R15 dekk

interiør Dimensjoner

Interiøret i Jeep er toppen av linjen SUV for 1993-modellen år har plass til fem med to seterader. Hytta størrelse gir forsetepassasjerene 39 inches av headroom, 40,8 inches med benplass, 58,2 inches av skulder og 56,9 inches av hip rommet. Baksetepassasjerene får 39 inches av headroom, 35,7 inches med benplass, 57,6 inches av skulder og 49,3 inches av hip rommet.

Spesielle funksjoner

1993 Grand Cherokee var den første SUV å tilby sidekollisjonspute en driver, men det var også den eneste modellen til funksjonen en standard bakrutespyler / svisker kombinasjon. Bransjenormen for SUVer på den tiden var å bygge dem på en stige-bjelke stil lastebil chassis, men Grand Cherokee ble bygget på en unibody plattform som ga bilen bedre kjøreegenskaper, mindre hytte støy og bedre drivstofføkonomi. Den begrensede modellen skiller seg ut fra de lavere nivå Base og Laredo modeller ved å bytte ut sine grå plast underkroppen trim med bilens farge kledning, inkludert en gullfarget aksent stripe.

Drivstofføkonomi

1993 Grand Cherokee Limited ble bare tilbudt med firehjulstrekk. Kombinasjonen av dette drivlinjen og bilens automatgir utbytter drivstoff rangeringer av 15 miles per gallon i byen og 20 MPG på motorveien. Brensel trekkes fra en 23-liters tank.

Crash Test Data

The National Highway Traffic Safety Administration frontkollisjon kollisjonstest tildelt 1993 Limited Edition Grand Cherokee en fire stjerner for beskyttelse for føreren. Det samme crash test resulterte i en tre-stjerners rating for passasjerbeskyttelse. Fem stjerner er den høyeste vurdering gitt av NHTSA.