Toyota Sequoia Stereo Flytting Instruksjoner

Toyota Sequoia Stereo Flytting Instruksjoner


De Toyota Sequoia SUV-aksjer de fleste av komponentene, inkludert radio og dash panel, med Toyotas Tundra pickup lastebil. Sequoia stereo enhet er montert i den fremre delen av dashbordet, i likhet med mange andre biler. Imidlertid må flere komponenter fjernes for å gi tilgang til Sequoia radio. Toyota radioer innlemme tyveribeskyttelse - hvis du har planer om gjenbruk av den gamle radioen, sørg for at du har fabrikken anti-tyveri-kode før unhooking batteriet. Hvis du ikke gjør det, ta kontakt med en Toyota-forhandler på forhånd.

Bruksanvisning

1 Snu alle tre (vifte, temperatur og luftstrøm) av klima-kontroll knotter hele veien til venstre. (Siden du må fjerne knottene, sette dem alle i samme posisjon er nyttig under reinstallasjon.)

2 Åpne panseret. Løsne mutteren rundt den negative batterikabelen med en tang. Fjern kabelen fra den negative batteri innlegg.

3 Ta tak i klima-kontroll knotter (en om gangen) og dra dem rett tilbake for å fjerne dem. Ta av Phillips-skruer bak hver klimakontrollknappen.

4 Skyv den øverste delen av sentrum-luftventiler i, som om du sikter ventilene å blåse oppover. Bak den øverste kanten av hvert vent, vil du finne en Phillips-skruer. Fjern disse skruene.

5 Ta tak i radio-surround panel, inkludert den delen som omgir klima kontroll knotter. Trekk panelet fast for å løsne den fra dashbordet.

6 Fjern de fire 10-mm bolter som monteres radioen i dashbordet. Trekk radioen ut. Trekk selen og ledningen på baksiden.