1993 Chevy Corsica Fuel Pump instruksjoner for utskifting

Bensinpumpe svikt vil stoppe en bil i sitt spor. En motor sputtering og slå av er den mest bemerkelsesverdige tegn på pumpesvikt. Hvis det er gass i tanken og bilen spytter og slår seg av må du kanskje bytte ut bensinpumpen. Drivstoffpumpen er plassert inni gass tank, og det kan bli erstattet innen to til fem timer med alle de riktige verktøyene.

Bruksanvisning

Lindre Drivstofftrykk

1 Fjern gasskappen for å avlaste eventuelt trykk i gasstanken.

2 Koble ledningene til bensinpumpen forsamlingen som ligger bak bensinfilter slangen, hvis du har en modell med port bensininnsprøytning. Drivstoffilteret slangen er i nærheten av bensinfilteret rett foran bakdekket på passasjersiden.

3 Kjør motoren til den bruker alle de gjenværende drivstoff og slutter å kjøre.

4 Koble den negative batteripolen.

Fjern Fuel Tank

5 Sug gass ut av tanken din eller bruke drivstoff opp hvis det er mer enn en åttendedel full. Bruk en hevert pumpe presses drivstoff ut av kjøretøyet. Sette inn en slangeenden inn i gasstanken, og den andre inn i en brensel-pose. Pumpe brensel ut av tanken inn i beholderen.

6 Engasjere i nødbremsen og blokkere forhjulene. Hev baksiden av kjøretøyet opp med en jekk og plassere den på bukker. Ta ut kontakten.

7 Koble ledningene til bensinpumpen forsamlingen hvis du ikke allerede har gjort det. Koble dampreturslangen, filler halsen, og ventilasjonsrørene. Kople brenseltilførselsslangen, og drivstoffreturslangen også.

8 Støtt drivstofftank med jack og fjerne både klemme bånd. Senk tank før du kan få tilgang til ledninger og fjerne bakken stroppen og wire.

9 Senk bensintanken til bakken og ta det ut fra under bilen.

Fjern Fuel Pump

10 Ved hjelp av en dor og hammer, banke forsiktig på den indre ringen mot klokken til de indre cams er gratis.

11 Trekk drivstoffpumpen ut av tanken. Sørg for ikke å støte det på noe fordi drivstoffnivået flyte og drivstoffsenderenheten er delikat og selv en liten bump vil gjengi målingene unøyaktig.

12 Kontroller o-ringen på toppen av bensinpumpen og filteret på bunnen av den. Dersom o-ringen er sprukket eller tørr, erstatte den. Hvis filteret ikke kan rengjøres, må den skiftes ut.

Hint

  • Hvis du måtte skifte ut o-ringen på bensinpumpen, må du presse ned hardt når du installerer den nye pumpen.
  • Modeller med en 2,0 eller 2,2 liters motor laget før 1992 bruk spjeldhus injeksjon. Modeller med en 2,3 liters motor eller en 2,2 liters motor laget etter 1992 bruk port bensininnsprøytning.
  • Pass på at du ikke bruker en stål slag for å slå den indre ringen på bensintanken, da det kan skape en gnist som kan antenne drivstoffet.