1993 Cadillac reparasjonsinformasjon

Det er flere 1993 Cadillac modeller som er utstedt, minner og reparasjon informasjon. Disse Cadillac modellene inkluderte Allante, Deville, Eldorado, Fleetwood, og Sevilla. Akkurat som de fleste produsenter, utstedt Cadillac tilbakekallinger og satte dem i stand til å sikre at forbrukerne er trygge mens du reiser i sine biler.

Allante

En tilbakekalling ble utstedt i forbindelse med Allante clutch montering, påvirker 56,269 biler. Clutchenheten var i stand til å komme i kontakt med en olje slange som førte til slangens brekkasje. Dette problemet kan føre til en motor brann siden oljelekkasjen direkte strømmet ut til motorrommet. Dette problemet ble reparert når forhandlere installert en stropp som sikret oljeslangen og unngikk kontakt med clutchen forsamlingen.

Deville

1993 Deville var en annen bil som hadde et problem med en av sine oljeslanger. Bilens oljekjøler slange på sin øvre trans hadde en tendens til å løsne. Dette problemet kunne ha resultert i motor brann. En ny slange for øvre transakselen oljekjøleren ble installert for å løse dette problemet.

Fleetwood

Akkurat som Deville, 1993 Fleetwood hadde problemer med sin trans olje slangen. Bortsett fra det problemet, dets passasjer sidekollisjonsputer var upålitelig. Den inflator tenning funksjon av sidekollisjonsputer hadde en forsinket reaksjon, noe som resulterer i flere skader i tilfeller av bilulykker. Dette problemet ble reparert ved å fjerne de gamle passasjer sidekollisjonsputer og erstatte dem.

Eldorado og Sevilla

To minnes ble gjort for 1993 Eldorado og Sevilla. Den første husker var den samme clutchen forsamlingen problem med Allante, mens andre husker var om sin bensininnsprøytning. Om 10 146 Eldorados og Sevilla ble utgitt med sine bensininnsprøytning løs og ulåst. Dette problemet kan føre til drivstofflekkasje som ville ha endt opp i en motor brann. Kjøretøy funnet å ha dette problemet blir reparert av enten å justere bensininnsprøytning, eller skifte hele delen.