1993 Buick Roadmaster Hitch Instruksjoner

Selv om 1993 Buick Roadmaster er en bil (eller stasjonsvogn), den har en lignende motor til GM lastebiler. Disse bilene er i stand til å slepe en tilhenger eller liten bil bak dem. Dette gjør bilen mer allsidig, og utvider mengden av lasten du kan bære. Men må du først installere en tilhengerfestet på Roadmaster. Dette tar omtrent en time å gjøre ordentlig.

Bruksanvisning

1 Ligg på ryggen under den bakre støtfangeren på Roadmaster. Unbolt boltene som holder energiabsorberende sylindere på bakre støtfanger med 3/8-inch skralle og socket og en fastnøkkel.

2 Mål undersiden av underrammen på den Roadmaster. Lage et merke på undersiden av rammen 14 1/2 inches foran den ende av rammen med den faste markør. Deretter lage en 1- til 2-tommers linje ned lengden av underrammen på 14-1 / 2-tommers mark. Plukk opp midtseksjonen av stikk og løft den opp under chassiset. Stille opp platene på midtseksjonen til platene på de energiabsorberende sylindere. Bolt stikk løst til sylinder plater (med taggete skiver og bolter fra stikk kit).

3 Løft sideplatene fra settet på sidene av stikk og installere den på plass ved hjelp av 3/8-inch skralle og socket og en fastnøkkel. Linje opp sideplatene på de linjene du gjort i trinn 2, noe som gjør at platene er sentrert på linjene. Marker sentrene av monteringshullene på platene med permanent markør, så unbolt platene ved hjelp av 3/8-inch skralle og socket og en fastnøkkel. Bore ut hull i underrammen ved hjelp av bore og borkronen.

4 Installer trekktråden inkludert i settet gjennom hullet man bare boret i siden av rammen og sløyfe den gjennom adkomsthullet. Installer en vogn bolt og bolt plate på trekktråden med hendene. Monter avstands fra settet på tallerkenen. Trekk i kabelen gjennom underrammen inntil gjengene på boltene kommer gjennom underrammen.

5 Installer sideplatene på stikk med 3/8-inch skralle og stikkontakter og en fastnøkkel. Bolt sideplatene til boltene med taggete skiver og låsemuttere fra settet. Trekk ned boltene på energiabsorberende sylinder til 25 ft.-lbs. med 3/8-tommers momentnøkkel. Trekk til side plate boltene til 35 ft.-lbs., Deretter boltene ned til 70 ft.-lbs. ved hjelp av 3/8-tommers momentnøkkel.