1993 Acura Integra låssylinder Removal

Tenningslåsen sylinder funnet i en 1993 Acura Integra er ansvarlig for å fortelle tenningen for å aktivere, som svinger over starteren og starter motoren. Når denne bryteren mislykkes, vil starteren ikke får meldingen, og motoren vil ikke være i stand til å snu. Hvis dette skjer med deg, den eneste måten du vil være i stand til å starte bilen er å erstatte tenningslåsen sylinder med en ny. Først skjønt, må du fjerne den gamle.

Bruksanvisning

1 Pop panseret. Fjern den negative polen på batteriet og la Integra sitte i 10 minutter før du arbeider på rattstammen. Dette er for å sørge for at kollisjonsputen vil ikke tilfeldigvis distribuere.

2 Fjern rattstammen dekselet fra kolonnen ved hjelp av Phillips-skrutrekker. Ta av panelet rett under rattstammen ved hjelp av 1/4-tommers skralle og socket.

3 Finn skjærboltene som fester tenningen til kolonnen. Treffer midten av disse skjærbolter med den kjørner, slik at det er en bulk i midten av bolten. Bore ut boltene ved hjelp av bore og 3/16-inch borkronen. Deretter trekker ut tenningslåsen og trekk selen som fører til det.