1993 5,0 Mustang Spesifikasjoner

I 1993 Ford Mustang trimme nivåer inkludert GT, LX og Cobra. Mens alle modellene er utstyrt med en 5,0 liters motor, er LX den eneste av de tre til å tilby en 2,3 liters alternativ. Den lavere pris og bedre gass kjørelengde gjør LX et smartere alternativ for mange forbrukere. Motsatt, GT og Cobra er utstyrt med bare en 5,0-liters motor med Cobra tilbyr den høyeste hestekrefter og produsent veiledende pris. Uavhengig av pris, hver av disse tre 5,0-liters 1993 Mustangs dele spesifikasjoner som gjør dem like på mange måter.

Motor, girkasse og drivstofftank

Alle 1993 Ford Mustang 5,0 modellene har en 5,0 liters V8-motor med sekvensiell innsprøytning, standard fem-trinns manuell girkasse og en 75-amp heavy duty dynamo. Alle bortsett fra Cobra hadde en valgfri fire-trinns automatisk. GT og LX motorer har 205 hestekrefter ved 4200 rpm og 275 fot-pounds av dreiemoment ved 3000 rpm. Cobra har en kraftigere 235 hk motor med 280 fot-pounds av dreiemoment. Alle modellene har en 15,4 gallon tank som tar vanlig blyfri gass.

Interiør og Fasilitetene

Alle de 5,0 modellene har sport stil sitteplasser med LX og GT-modeller tilbyr et midtarmlene foran. Alle modeller selges med klut sitteplasser og dør trim, og 2-veis sete retningskontroller for både fører og passasjer. GT og LX begge kommer standard med en hanskerommet, dome lys, gulvkonsollen, cruise control, og en bakre defroster. Cobra har ingen av disse funksjonene standard, men alle modellene har makt låser, AM / FM-radio, digital instrument display og oljetrykk og temperatur målere.

Utvendig Mål og Design

Dimensjonene er identiske på GT, LX og Cobra. Lengden av kjøretøyet er 179,6 inches med en bredde rekkende 68,3 inches. Bilen står 52,1 inches høy og har en akselavstand på 101 inches. Alle modeller viser en bakspoiler og GT og LX bære en svart koffert rack. Vinduene er tonet lett på alle modeller. Cobra er en kombi, den 5.0 LX-modellen er tilgjengelig som en cabriolet, kombi eller coupe stil og GT kommer i kombi eller konvertible stiler.

Styring, fjæring og Saftey

Alle tre er sportsmodeller med struts som forhjulsoppheng. Alle modeller har også framstabilisatorstag, og LX-modellen er utstyrt med slagsidekollisjonsputene foran fører. GT og LX modellene har begge skiver foran / bak trommelbremser, mens Cobra har fire hjul skivebremser.