1992 Honda Prelude Strut Bar Installasjon

En avstiverstag er en lengde på stiv metall som bolter til toppen av spankulere tårnene i motorrommet på hver side av bilen. Når et kjøretøy er kjørt rundt et hjørne, de svinger krefter føre til at øvre strut mount områder å bøye, som i sin tur fører til at bilens ratt å føle seg mindre stabile og håndteringen å føle seg mindre presis. En avstiver spenne bukseseler de to forbindelsesarmene tårn mot hverandre og gjør at kjøretøyet mer nøyaktig og kontrollert. Installere en strut brace på en Honda Prelude er en enkel jobb som bare tar noen få minutter.

Bruksanvisning

1 Parker Prelude på et flatt og jevnt underlag. Åpne panseret. Finn toppen av spankulere tårnene i motorrommet. Disse vil bli plassert på høyre og venstre side av kjøretøyet over hjulene.

2 Fjern mutrene som holder de øvre spankulere opp til metallplater av de øvre spankulere tårn med en stuss og en skralle eller en åpen fastnøkkel. The Prelude har tre muttere på hver side. Fjern mutterne på hver side av bilen. Sett nøttene til side hvor de ikke vil bli forlagt.

3 Skyv strut brace ned på strut mount pigger som stikker inn i motorrommet. Den strut brace skal sitte tett. Noen tannregulering er også justerbar. Hvis du har problemer med montering av seler, og det er justerbar, løsne sentrum justeringsmutteren slik at du kan justere lengden på båndet til den passer lett over stenderne.

4 Slå panseret sakte for å sikre at det er ingen forstyrrelser med undersiden av panseret. Pass på panseret stenger hele veien og ikke ta kontakt med toppen av strut brace.

5 Åpne panseret opp igjen. Installer nøtter tilbake på øvre strut mount pigger. Nøttene vil stramme ned på toppen av spankulere tårn spenne for å holde på plass. Slå panseret.