Hvordan Clean Car lyskastere

Frontlyktene er en viktig del av alle kjøretøy fordi de lyser opp veien under mørkekjøring, informere andre sjåfører hvor bilen er plassert når det er mørkt og gi lys under dårlig vær. Når hovedlysene er skyet eller skitne, de krever rengjøring for lysene til å fungere ordentlig.

Bruksanvisning

1 Tørk av frontlykter med en myk klut, såpe og vann for å fjerne smuss. Hvis problemet er relatert til gjørme eller annen skitt og frontlys er ikke klart, vil en enkel ren gjenopprette utseendet på frontlys. Hvis det er overskyet, la frontlys tørke.

2 Påfør tape så nær hodet lett som mulig, men unngå å dekke opp hodelykt. Dette beskytter resten av bilen som du rengjøre.

3 Dypp 400 grit, vått og tørt sandpapir i vann.

4 Sand hodet lys. Bruk en frem og tilbake bevegelser og gni frontlys med sandpapir. Tørk hodet lys med en klut for å fjerne støv.

5 Dypp 600 sandpapir i vann. Sand frontlys med 600 sandpapir i samme bevegelse som 400 grus papir. Tørk hodet lys med en klut for å fjerne grus.

6 Dypp 1000 sandpapir i vann. Sand frontlys med 1000 grit papir. Tørk av frontlys ren.

7 Vask hodelykt med såpe og vann. Fjern støv og skitt fra sliping frontlys. La den tørke og kartlegge arbeidet. Uklarhet bør enten borte eller minimeres. Hvis det ikke er helt borte, gjenta sliping inntil tåkete lysene er fullstendig rent.

8 Fjern tapen og kaste den bort.