1992 Honda Prelude Spesifikasjoner

1992 Honda Prelude ble innført som en subcompact kupé. Denne klassen av biler var kjent for sin pålitelighet og drivstoffeffektiviteten med Consumer Guide Automotive. Mange 1992 Preludes er fortsatt på veien i dag, ifølge forbrukernes vurderinger på Edmunds.com. Modellen ble tilbudt i to trim stiler og startet med en basispris på $ 16.000.

Motor og girkasse spesifikasjoner

To forskjellige motorer ble tilbudt i 1992 Honda Prelude. S-modellen var utstyrt med en 2,2-liters firesylindret motor som produserer 135 hestekrefter med 142 fot-lbs. dreiemoment. Si modellen kom standard med en 2,4-liters firesylindret motor som ble vurdert til 160 hestekrefter med 162 fot-lbs. dreiemoment.

Begge motorene var effektiv, med S-motoren byr på 23 miles per gallon i byen og 29 på motorveien og Si motor 22 og 26.

Standarden overføring for både trim stiler var en fem-trinns manuell, men en fire-trinns automatisk var tilgjengelig som ekstrautstyr.

Trim Styles

S-modellen var grunnmodellen for 1992 Honda Prelude. Det inneholdt elektriske vindusheiser og en kassettspiller som standardvalg. Andre alternativer som air condition og elektriske låser var tilgjengelig som add-ons.

Jo høyere-end Si modell hadde elektriske vinduer, elektriske låser, klimaanlegg, en kassettspiller og ABS-bremser som standard funksjoner.

Begge trims tilbys bare førersiden kollisjonsputen som en standard funksjon. kollisjonsputen på passasjersiden ikke ble tilbudt fra Honda for denne modellen år.

sikkerhets~~POS=TRUNC

The National Highway Traffic and Safety Administration tildelt 1992 Honda Prelude en fire-stjerners rating for sjåføren side frontkollisjon og en fem-stjerners rating for passasjer-side frontkollisjon. Ingen andre testdata er tilgjengelig for denne bilen.

Både S-modellen og Si-modellen kan holde opp til fire passasjerer.