1992 Honda Civic vil ikke starte i varmen

1992 Honda Civic vil ikke starte i varmen


Hvis 1992 Honda Civic ikke starter på riktig måte når det er varmt ute, så det kan være en rekke problemer. Du kan legge merke til at Civic starter når lufttemperaturen eller motortemperaturen er lavere enn i varmen av dagen. Å vite hvordan man skal løse noen av de mer vanlige, og enklere å arbeide-on problemer kan bidra til å spare tid og penger. Det er imidlertid viktig å merke seg at hvis problemet vedvarer, må du kanskje ta bilen til en lisensiert mekaniker for å hindre muligheten for katastrofal skade oppstår til bilen.

Bruksanvisning

1 Søk i Internetautoguide for minner som kan påvirke din 1992 Honda Civic. Tiden, som i begynnelsen av 2011, er det ingen minnes ut for 1992 Civic annet enn utvendig belysning og et drivverk klipp i automatgir modeller. Selv minnes er sjeldne, kan det forklare viss komponent svikt og føre til å få et problem reparert gratis.

2 Kontroller temperaturmåleren på dashbordet. Hvis du har kjørt inn 1992 Honda Civic og bilen begynner å overopphetes, så det kan ikke starte ordentlig før det er avkjølt. Åpne hette for å kontrollere kjølevæskenivået i reservoaret. Hvis kjølevæsken er under minimumslinjen er angitt på kjølevæske reservoaret, bruk en trakt for å legge til mer kjølevæske til reservoaret. Hvis du ikke har noen 50/50 frostvæske-kjølevæske blanding, bruke destillert vann.

3 Bytt ut noen av de vanlige vedlikeholdsdeler for din civic, slik som luftfilter, tennplugger og tennspoler. Alle disse delene kan føre til økt vanskelighetsgrad og stress for din Civic å starte i løpet av de varme sommermånedene hvis de ikke fungerer som de skal. Koble den negative batterikabelen. Fjern tennplugg ledninger og bruke tennplugg og skralle til å fjerne dem uten å bryte dem av. Installer nye tennplugger. Fjern de to festeskruer for distributøren hetten, som er koplet til tennpluggtråder. Fjern rotoren og tennspolen, skru ut de fire andre phillips skruer fra coilen forsamlingen. Installer den nye tennspolen, følgende i motsatt rekkefølge.

4 Plugg en OBD II (on-board diagnostikk) og en OBD jeg omformer til OBD port under ditt Civic førersiden dashbordet, i nærheten av døren. Dette vil tillate deg å lese noen sjekk motorkoder som dukker opp på dashbordet-konsollen. Hvis skanneren ikke kan fortelle deg kodene det er å lese, se opp kodenumrene på OBD-Codes.com.

5 Skift ut eventuelle sensorer som er angitt med din OBD scanner. Flere av skannere i moderne biler går inn i motoren er riktig avfyring prosedyrer, lufttemperatur og luftblandingen målinger. Husk alltid å sjekke de elektriske tilkoblingsklemmene som fører fra det elektriske ledningsnettet til sensorene seg med et multimeter sett til spenning for å sørge for at elektrisk utstyr fungerer som det skal før du bytter sensorene. Eksempler på sensorer som kan fører til at bilen ikke skyte ordentlig, spesielt under forhøyet stress av tilsatte ekstreme lufttemperatur omfatter MAP (manifold absolutt trykk) sensor, knock sensor, kjølevæsketemperatur sensor, eksosgassen regulering (EGR) sensor og luftinntak sensor.