1992 Ford Club Wagon Specs

En del av Fords Econoline serie varebiler som er fast inventar på veier og motorveier over hele USA, 1992 Club Wagon var tilgjengelig i tre forskjellige utstyrsnivåer - Custom, XLT og Chateau - og flere forskjellige motorstørrelser. En overhaling av E-serien er overhengende som Ford har annonsert planer om å erstatte den ikoniske E-serien van med Europa utviklet Ford Transit i 2014.

Motor og drivstoff Spesifikasjon

Standarden 1992 Ford Club Wagon ble drevet av V-6 motor som produserer 145 hestekrefter, selv om V-8 versjonene var også tilgjengelig. Forskyvningen av standard motor var 299 kubikk inches. V-8 motorer hadde større forskyvninger. De var tilgjengelige på 305,1-kubikk-tommers, 353,9-kubikk-tommers, 445,5-kubikk-tommers og 457,7-kubikk-tommers versjoner, som produserer 185, 200, 180 og 230 hestekrefter, henholdsvis. Alle motorstørrelser var tilgjengelige i hver trim nivå, sperring 445,5-kubikk-tommers 180-hestekrefter motor, som ikke var tilgjengelig i Chateau modell. The Club Wagon drivstofftank holdt 35 liter blyfri bensin.

Overføring og Battery spesifikasjoner

The Club Wagon standard girkasse var en fire-trinns automatgirkasse med overdrive. Overdrive gir en annen girutveksling over det høyeste giret, for bruk i å spare drivstoff når du kjører i høy hastighet. The Club Wagon hadde en 95-amp dynamo og en 72-amp batteri. Den hadde en begrenset-slip differensial.

Styring, fjæring og sikkerhet Specs

Kraftige støtdempere ble installert på begge settene med hjul, som hadde P235 / 75PR15.0 BSW AS dekk foran og bak. En full størrelse reservehjul ble gitt. Forhjulsopphenget hadde en anti-roll bar som standard.

interiør Specs

Maksimal kapasitet på Club Wagon var 12, med bøtteseter i front og sittebenker i baksetet. En utvidet versjon av Club Wagon som hadde en kapasitet på 15 var tilgjengelig. Alle versjoner hadde klut sete trim, men bare XLT og Chateau modeller kom med tepper som standard. Front luft og bak air condition og oppvarming var tilgjengelig som alternativer på Custom-modellen og var standard på XLT og Chateau modeller. Alle modellene hadde tonet vinduer som standard; Custom og XLT ble utstyrt med lett sotede vinduer, mens Chateau hadde tung missfarging.

dimensjoner

Alle tre modellene hadde samme dimensjoner. Alle hadde tre dører, og målt 211,8 inches i lengde, 79,6 inches i bredden og 80,9 inches i høyden. Alle tre modellene hadde en akselavstand på 138 inches.