1992 Corolla Idle reguleringsventil Location

1992 Corolla Idle reguleringsventil Location


Tomgangsluftkontroll (IAC) ventil på en 1992 Toyota Corolla er kontrollert av drivverket kontrollmodul (PCM). PCM påvirker en liten motor inne i IAC ventilen til å åpne og lukke ventilen, slik at mer eller mindre luft inn i spjeldhuset; å heve eller senke tomgangshastighet av motoren. IAC ventilen er plassert på høyre side av spjeldhus og holdes på plass av to torx-skruer. Erstatnings IAC ventiler er tilgjengelig fra auto deler butikker og forhandlere lisensiert Toyota.

Bruksanvisning

1 Plasser Corolla overførings inn i "Park" eller første gir (manuell girkasse). Slå av motoren, sett på parkeringsbremsen, og åpne panseret.

2 Finn det svarte luftinntak boksen på høyre side av motorrommet, rett bak førersiden hodelykt. Finn luftinntak rør som festes til luftinntak boks. Dette røret er 3 inches i diameter og laget av sort plast.

3 Følg luftinntak rør fra inntaksboksen før den ender ved spjeldhus. Spjeldhus er laget av aluminium og er festet til den luft-inntaksrøret og innsugningsmanifold.

4 Finn IAC ventilen på høyre side av spjeldhus. Det er 1,5 inches lang og ca 1 tommer i diameter. Den er laget av sort plast og har en to-tråds elektriske kontakten knyttet til den.