1996 Sea-Doo GTI Specs

Bombardier Recreational Products og Bombardier, Inc., er velkjente kanadiske produsenter av fritidskjøretøy, inkludert sin linje av Ski-Doo snøscootere, Can-Am ATV og Sea-Doo vannscootere. 1996 Sea-Doo GTI er en oppføring i rekreasjons linje av vannscootere Sea-Doo-tallet.

Motor

The Sea-Doo GTI er utstyrt med en 718,2-cc motor. Denne motoren er utstyrt med to Mikuni BN-38I membran-type forgassere og har et kompresjonsforhold på 6,2: 1. Boringen i denne motoren måler 82 mm, og den har en 68 mm slaglengde.

Propulsion

The Sea-Doo GTI er utstyrt med en Bombardier Formula fremdriftssystem, med en enkelt scene jet pumpe. Den Impeller er 139.5 mm i diameter, laget av rustfritt stål og satt til å rotere mot klokken. GTI er utstyrt med en direktegirkasse med en splinekoblingen.

Dimensjoner og kapasiteter

The Sea-Doo GTI er 119 inches lang, 47 inches bred og 37,4 inches høy. Den har en tørrvekt på 371 pounds og kan holde maksimalt 496 pounds. Drivstofftanken har en kapasitet på 12 liter vanlig, blyfri bensin. Det maksimale antallet passasjerer som trygt kan bli innkvartert by the Sea-Doo GTI, forutsatt at de ikke overstiger den maksimale vektgrensen, er tre.

materialer

Skroget av Sea-Doo GTI er laget av et komposittmateriale og har en messinglegering stator. Strålepumpehuset, og venturi-dysen er alle laget av plast. Lyddemperen er laget av aluminium, og bensintanken er laget av polyetylen.