1992 Chevy Blazer S10 Specs

1992 Chevy Blazer S10 Specs


S10 Blazer hadde en beskjeden begynnelse tilbake i 1983, med en 2.0L, V4, 83 hestekrefter. S10 Blazer var meget lik den S10 pickup, med unntak av den bakre førerhus. Tilbake da, var det få off-road kjøretøy som dette for å velge mellom, og Blazer ble en sti-blazer i dette nisjemarkedet. GMC kom ut med en svært lik modell, The Jimmy. Mange endringer ble gjort mellom 1983 og 1992, spesielt i motoren og håndtering. På grunn av populariteten til Blazer, selv i dag er det ganske lett å finne deler til din 1992. Men ikke la dette lure deg. Det er fortsatt mange sparker rundt med hundretusenvis av miles på dem.

Motor og girkasse

En av de største endringene som fulgte med 1992 Blazer var tilgjengeligheten av en 200-hestekrefters motor i stedet for standard 160. Foruten hestekrefter forskjell, begge modeller, grunnmodellen og LT, kom med en 4.3L, V6-motor, tilgjengelig i enten standard fem-trinns manuell girkasse eller valgfri fire-trinns automatisk girkasse, begge med overdrive. Begge kom standard med bakhjulsdrift som kan kobles til firehjulstrekk ved å trykke på en knapp, selv på fly. Drivstofføkonomi, med enten overføring, i to-wheel drive var 17 MPG i byen og 22 på motorveien. I firehjulstrekk, var det lite endring, med 16 og 20 MPG for manuell girkasse og 16 og 21 MPG for automatisk.

Interiør

Blazer kunne setet fem personer komfortabelt med to front bøtte seter og en benk bak. Det var en lett-fold mekanismen på to-dørs som er tillatt for enklere tilgang til baksetet. Seter i basismodellen var vinyl, med mulighet for stoff eller skinn, og i LT var premium klut, med valget av lær. I begge modellene, automatiske vinduer og låser, takstativer, A / C, og en AM / FM-radio med kassettspiller og CD-spillere var alle valgfrie.

Space og sikkerhet

Cargo plass i de fire-dørs LT-modellen var 74 kubikk inches, mens i to-dørs, basismodell var det 67. Verken modell hadde en påtrengende reservehjul tar opp plass i bagasjerommet. Front takhøyde og benplass var henholdsvis 39 og 42 inches, mens i ryggen var det 39 og 36. For sikkerhet, Blazers ble utstyrt med all-wheel, anti-lock oppbremsing, som for grunnmodellen var en ny funksjon i 1992.