1991 Toyota Corolla Rod moment Specs

1991 Toyota Corolla Rod moment Specs


Toyota Corolla er en mellomstor sedan med et rykte for pålitelighet. 1991 Toyota Corolla var en del av den sjette generasjon av Corollas. 1991 Toyota Corolla base, DLX, SRS og LE trims kommer med en 1,6-liters 102-hestekrefter motor. En kraftigere 1,6-liters 130 hk motor var tilgjengelig med GT-S trim. Moment spesifikasjoner for begge motorene er de samme på grunn av deres felles forskyvning størrelse.

Rod Bolt og veivaksel Torque

De lagerhusbolter på stempelstangen har 36 ft-lbs av dreiemoment. Forbindelsesstangen forbinder motorens stempler til sin veivaksel. Bolten som forbinder trinse på veivakselen har 87 ft-lbs av dreiemoment. De viktigste lagerhusbolter som forbinder veivakselen til motorblokken har 44 ft-lbs av dreiemoment. Boltene som forbinder flex plate på veivakselen har 47 ft-lbs av dreiemoment.

Engine Block og Topplokk Torque

De skruene som forbinder topplokk til motorblokken har 44 ft-lbs av dreiemoment. Boltene som forbinder eksosmanifolden til topplokk har 18 ft-lbs av dreiemoment. Boltene som forbinder inntaksmanifold til topplokk har 14 ft-lbs av dreiemoment, og boltene som forbinder kamaksel til topplokk har 9 ft-lbs av dreiemoment. Boltene som forbinder registerkjede til motorblokken og til den kamaksel har 27 og 43 ft-lbs, respektivt.

olje Torque

Boltene som forbinder bunnpannen til motorblokken har 3,5 ft-lbs av dreiemoment. Bolten koble olje pickup røret til oljepumpen har 7 ft-lbs av dreiemoment, og boltene som forbinder oljepumpe til motorblokken har 16 ft-lbs av dreiemoment. Boltene som forbinder oljepakningsholderen til motorblokken har 7 ft-lbs av dreiemoment.