2002 Mazda B3000 Stereo Removal Tool Instruksjoner

Eiere av Mazda B3000 vil til slutt finner det nødvendig å fjerne sin fabrikk stereo dekk for reparasjon eller erstatning. Legge til en ekstern stereo enhet betyr at du må først pakke aksjen stereo fra Mazdas stereo montering dock i lastebilens dashbord. Den B3000 fabrikk stereo enhet krever spesialverktøy for å fjerne den fra dashbordet. De DIN fjerning verktøy brukes for å fjerne enheten, slik at du ikke trenger å fortrenge noen av bilens dashbord panel.

Bruksanvisning

1 Koble den negative batterikabelen før du fjerner stereo å unngå shorting B3000 elektriske system. Løsne bolten som fester negative batterikabelen til den negative batteripolen med en 10 mm fastnøkkel. Løft kabelen fra batteripolen og sett den til side.

2 Plasser utstikkerne i de respektive DIN fjerning nøkkelen inn i hullene i hver ende av Mazdas stereo. Skyv verktøyene inn i åpningene til de låses på plass.

3 Trekker den ut verktøyene (unna sentrum av stereo) mens du trekker enheten fra dashbordet.

4 Erstatte DIN fjerning tastene med en wire kleshenger. Skjær hengeren i to 10-tommers seksjoner. Bøy hver brikke inn i en "U" form, og pass på å justere endene av hver brikke jevnt. Skyv endene av hengeren brikker inn i hullene på sidene av stereo ansikt. Trekk hengeren stykker mot utsiden av stereo mens du trekker enheten fra dashbordet dock.

5 Koble fra stereo ledningene er koblet til baksiden av enheten for å fullføre fjerningen.

Hint

  • La den negative batterikabelen fra batteripolen til stereo arbeidet konkurrere. Hvis du har tenkt å bruke Mazda før du installerer stereo eller installere en ny enhet, må du bytte kabelen klemmen på koblings post og stram kabelens bolten med skiftenøkkel.