1991 Ford Mustang Starter Solenoid Installasjon

Ved 1991 ble Ford Mustang nærmer seg slutten av sin tredje generasjon. Selv om drivstofføkonomi bekymringer hadde påvirket salget i 1980, Ford var ikke om å gi opp sin ponni bil og redesignet linjen i 1993 for 1994 årsmodell. 1991 Mustang bruker en Bendix-stil, shimless starter å snu svinghjulet og starte motoren. Tennkretsen energi starteren ved å sende strøm til det gjennom starteren solenoid. Dersom magnet mislykkes, må du bytte den ut før du kan kjøre 1991 Ford Mustang igjen.

Bruksanvisning

1 Fjern nøklene fra Mustang tenningen. Åpne panseret. Fjern den negative batterikabelen fra batteriet med en batterilader nøkkel.

2 Finn starteren solenoid på venstre innerskjerm godt. Fjern mutteren som holder de positive ledningene til starteren solenoid med en pipenøkkel og 10 mm kontakten. Trekk ledningene utenfor solenoid, og bemerker rekkefølgen av vedlegg.

3 Fjerne trykk-på ledningskontakten og tråder fra midten av solenoiden for hånd. Fjern mutteren som holder den negative (starteren side) ledningene til magnet med pipenøkkel og 10 mm kontakten. Fjern ledningene, og bemerker rekkefølgen av vedlegg.

4 Fjern de to boltene som holder starteren solenoid til innerskjerm med pipenøkkel og 8 mm kontakten. Trekk den gamle magnet av og sett den til side.

5 Hold den nye starteren solenoid på plass og træ bolter i hånd. Stram boltene til bolthodet berører øret av solenoid; ikke stram monteringsboltene som magnet case sprekker lett.

6 Sett de negative ledningene på den nye magnet i samme rekkefølge du bemerket de opptatt med den gamle magnet. Stram mutteren på den negative terminalen med socket og skiftenøkkel.

7 Sett på trykk på ledninger for hånd. Sett de positive ledningene på den nye magnet i samme rekkefølge du bemerket de opptatt med den gamle magnet. Stram mutteren på den positive terminalen med socket og skiftenøkkel.

8 Koble til Mustang negative batterikabel med batterikabelen skiftenøkkel. Lukk hetten.