1991 Ford Festiva Feilsøking

1991 Ford Festiva Feilsøking


Bygget i Korea av Ford, ble 1991 Festiva designet for å være en kompakt by pendler bil. Bilen har en 1,3 liters firesylindret motor. 1991 Festiva kom med en femtrinns girkasse med en valgfri tre-trinns automatgirkasse. Hvis 1991 Festiva ikke fungerer som forventet, er det et par ting du kan gjøre for å feilsøke.

Bruksanvisning

1 Åpne panseret for motorrommet. Hvis Festiva ikke vil starte, finne og rengjør batteritilkoblinger. Fjern kablene fra batteriet og rengjør kabelforbindelser og batteritilkoblinger ved hjelp av en stålbørste. Koble batterikablene til batteriet.

2 Følg batterikablene til startmotoren og start solenoid. Inspiser tilkobling på startmotoren og solenoid. Nøye avgjøre om tilkoblingene er tett koblet og ren.

3 Koble tennplugg ledninger fra tennplugger; gjøre dette ved hjelp av en tennplugg nøkkel. Inspisere ende av tennpluggen. Bruk en stålbørste til å rengjøre noen karbon av enden av tennpluggen. Hvis karbon oppbygging er overdreven, erstatte tennplugger med nye. For å installere og koble de nye tennplugger og ledninger, bruke en tennplugg nøkkel. Bytte av tennplugger vil hjelpe med eventuelle startproblemer. Denne erstatning vil også gjøre motoren kjøre jevnere og mer effektivt.

4 Prøvekjør 1991 Festiva. I et trygt område (for eksempel en tom parkeringsplass), kjøre og teste bremsene. Observer for å se om du føler en pulserende følelse når du bremser. I så fall betyr det at brake rotors ikke på seg jevnt; dette kan påvirke bremsene. Denne tilstanden bør gjennomgås av en mekaniker så snart som mulig.

5 Sett nøkkelen i tenningen og vri nøkkelen til den første fremre posisjon. Dette slår på de elektriske systemene i bilen. Deretter slår på radioen, bakvinduet defroster, og viftemotor for varmeapparatet. Hvis noen av disse funksjonene ikke fungerer, er det viktig å sjekke og erstatte sine sikringer.

6 Finn sikringsskap - dette er plassert under dashbordet på førersiden av bilen. Finn den aktuelle sikringen som er berørt, og fjerne det. Se på slutten av sikringen for strømstyrken vurdering og erstatte den gamle sikringen med en ny en som har samme strømstyrke.