1991 Ford Explorer Stereo Installasjon

1991 Ford Explorer Stereo Installasjon


Ford Motor Company introduserte Ford Explorer i 1990. Den første modellen året var 1991, innledet selskapets første offer i klassen for sport utility vehicle. Den første Ford Explorer var utstyrt med en AM / FM stereo med kassettspiller. Siden 1990 har Ford oppdagere blitt utstyrt med flere dyktige og kraftigere stereoanlegg. For 1991 Ford Explorer eiere som ønsker å erstatte sin fabrikk stereo, er det score til ettermarkedet alternativer. Du kan få ettermarkedet stereo installeres av en profesjonell bil lyd tekniker, eller du kan gjøre det selv for en brøkdel av prisen.

Bruksanvisning

1 Løft panseret på Ford Explorer. Fjern gummidekselet over den negative polen på batteriet (merket med et minustegn). Løsne bolten som holder den negative batterikabelklemmen til den negative ledningen stolpe med et 10 mm fastnøkkel. Fjern klemmen fra stillingen og stue den bort fra batteriet.

2 Plugg stereo ledninger i den tomme stereo montering dock, i ledningsnettet adapter fører. Den stereo ledninger er gruppert sammen i hvite plasttråd permer. Permer plugge inn de tilsvarende uttak av ledningsnettet adapter periode. Rådfør ledningsnettet adapter manual for diagrammer som illustrerer hvor de aktuelle tilkoblingene skal gjøres.

3 Skyv frontplaten adapter fra Ford ettermarkedet stereo monteringssett inn i stereo montering dock. Trekk stereo ledninger, med ledningsnett adapter, gjennom frontplaten adapter til forsiden av dashbordet.

4 Koble ledningsnettet adapter fører til baksiden av den nye radio. Plugg den svarte FM-radioantennen (også i stereo montering dock, tidligere koblet til fabrikken stereo) i antennekontakten på baksiden av ettermarkedet stereo.

5 Sett den nye stereo i åpningen levert av frontplaten adapter. Skyv den nye stereo inn i dashbordet til den klikker på plass inne i stereo montering dock.

6 Returner den negative batterikabelklemmen til den negative innlegget i Ford Explorer batteriet. Trekk til bolten med skiftenøkkelen til å holde klemmen rundt ledelsen innlegget. Lukk panseret på Ford Explorer.

Hint

  • Noen frontplateadaptere klikker på plass når den nye stereo er helt på plass. For andre adaptere, vil det nye stereo bli holdt i av friksjon; så presse den nye stereo inn i dokken til forsiden av radioen er nivå (eller flush) med trim av frontplaten adapter.