1991 Chevy Van Cruise Control Module Location

Cruise control er en uvurderlig funksjon i amerikanske biler. Uten cruise control, ville bilturer være mye mer slitsomt for føreren, minst. De som lider av "føre fots" kunne møte en masse billetter uten. Cruise control er mye mer vanlig på amerikanske biler enn europeiske biler. Veiene i USA er mye større og rettere, og destinasjonene er lenger fra hverandre. I stedet for å bli foreldet, er cruise kontrollsystemer tilpasning til de tider. Snart biler må utstyres med adaptive cruise control system, som vil tillate bilen å følge bilen foran den mens stadig justere hastigheten for å opprettholde en trygg avstand.

Bruksanvisning

1 Åpne panseret og ta av luftfilterenheten av å avsløre spjeldhus. Spjeldhus har to kabler festet til førersiden av det. En av kablene er for gasspedalen og en er for cruise control.

2 Følg cruisekontrollkabelen tilbake mot brann veggen til cruise control aktuatoren.

3 Finn aktuatoren og se hvor ledningsnettet plugges i aktuatoren. Trace ledningsnettet tilbake til der den går gjennom brannmuren på førersiden av bilen.

4 Punch et plast wire tie gjennom maljen som holder ledningsnettet og være sikker på at den når helt inn til førerhuset.

5 Ved hjelp av lommelykten, se under dashbordet og finne ut hvor ledningen slips kom gjennom ilden veggen. Trace ledningsnettet til cruise control module.The modulen er montert på bremsepedalen brakett på førerdøren side under dashbordet. Braketten cruise control modulen er montert mellom rattstammen og venstre side kick panel.