1991 Chevy Conversion Van Specs

1991 Chevy Conversion Van Specs


1991 Chevrolet konvertering varebiler er spesialitet kjøretøy som tilbyr luksus i en bobil med bedre gass kjørelengde, flere tilpasningsmuligheter enn en SUV, og kjørbarhet av en full størrelse Chevy van.

mekaniske spesifikasjoner

1991 Chevrolet van leveres som standard med en 5.7L V8-motor, men kan tilpasses med større 7.4L V8. Det kjører på vanlig blyfri gass og leveres standard med servostyring, servobremser og automatgir. Konverteringen van kan ha alternativer, inkludert klimaanlegg, bakre varmeapparat, heavy-duty fjæring, cruise control og tilt ratt.

Luksus Specs

Ulike luksuriøse alternativer kan eller ikke kan være inkludert. Komplett tepper og oppgraderte seter er vanligvis standard i en konvertering van. I 1991 AM / FM / kassett lydsystemer med oppgradert og bakhøyttalerne og / eller fjernsynsapparater kan ha blitt valgt i underholdning pakker. Takhøyde kan ha blitt økt i noen konvertering varebiler for enkel passasjer bevegelse. Noen konvertering varebiler har også små kjøleskap.

Seating Specs

Sitteplasser i en 1991 Chevy konvertering van kan gi så mange som ni passasjerer. Noen varebiler har bøtte seter for fire passasjerer og / eller en eller flere seter som felles ned i en seng. Kombinasjoner av sitteplasser ordninger variere.