1989 Honda Civic Radio Wire Colors

I 1988 Honda redesignet Civic for tredje gang og lagt litt mer kraft til den kompakte bilen. Den 1989 Civic hadde fire versjoner av en 1,5-liters motor som produserer 62-92 hestekrefter og en 1,6-liters firesylindret motor som cranked ut 108 hestekrefter. Den 1989 Civic hadde en valgfri AM-FM stereo tilgjengelig på enkelte modellvarianter. Når du skifter denne radioen med en fabrikk stereo eller en ettermarkedet en, er det viktig å kjenne til ledningsfargene slik at du kan koble den nye radio riktig.

Bakre høyttaler kabler

1989 Honda Civic har to bakhøyttalere, en på venstre og en på høyre. Den positive ledningen på høyre bakre høyttaler er rød med en gul stripe på den. Retten bakre høyttaler negative ledningen er brun med en hvit stripe. Den venstre bakre høyttalernes positive ledningen er blå med en gul stripe og dens negative ledningen er grå med en hvit stripe.

Front Speaker Ledninger

Den positive ledningen på 1998 Civic rett foran høyttaleren er rød med en grønn stripe og den negative ledningen er brun med en svart stripe. Den venstre fronthøyttaler positive ledningen er blå med en grønn stripe og den negative ledningen er grå med en svart stripe.

Strøm og jordledninger

Den 1989 Civic radio har to strømledningene. Hovedstrøm wire som er i drift hele tiden, noen ganger kalt minne wire, er hvit med en blå stripe. Kraften wire som skrur radioen på når du slår av tenningen til "Acc" eller "Run" er gul med en rød stripe. Jordledningen for Civic radioen er svart med noe stripe.

belysning ledninger

Civic radio lysene dempet og lyser når du justerer dimmebryter. Ledningen som styrer denne funksjonen er rød med en svart stripe.

Radio Kabling Tips

Når du kabler 1989 Civic radio, er det best å bruke et ledningsnett for å eliminere behovet for å kutte og skjøte ledningene. Hvis et ledningsnett ikke er tilgjengelig, alltid lodde ledningene sammen og dekker den nakne delene med elektrisk tape. Etter tilkobling og dekker alle de ledninger, pent samle dem sammen ved hjelp av to eller tre zip-bånd.