1989 Ford Ranger Informasjon

Ford Ranger ble innført i 1983 som en liten, 2-liters firesylindret kompakt lastebil. Ved 1989 lastebil hadde gjennomgått noen stilistiske endringer, og var tilgjengelig i en 2,9-liters V-6 modellen. Det tilbys en utvidet pickup-seng, men beholdt alle de grunnleggende funksjonene i den tradisjonelle Ford Ranger.

modeller

1989 Ranger var tilgjengelig med en utvidet seng, kort seng, vanlig drosje eller "Supercab" utvidet-cab; det var tilgjengelig i firehjulstrekk og tohjulsdrift. Kombinasjoner av disse alternativer gitt syv modeller. Disse inkluderte en vanlig drosje, lang seng to-wheel drive, en "S" modellen, vanlig-cab firehjulstrekk, en Supercab tohjulsdrift, en vanlig drosje, kort-seng firehjulstrekk, en vanlig drosje med lang seng firehjulstrekk, en Supercab firehjulstrekk og en vanlig drosje, kort-seng to-wheel drive.

Motor

1989 Ranger kom standard med en 2,3-liters twin-tennplugg, bensininnsprøytning, inline firesylindret motor. Dette var en ny motor fra tidligere år, og ble vurdert på 100 hestekrefter. Også ny på denne motoren var en revidert inntak og distributorless tenning.

1989 Ranger Supercab ble drevet av en 2,9-liter, 178,9 kubikk-tommers V-6 motor. Motoren inkludert overhead ventiler og en multi-port bensininnsprøytning. Motoren i Supercab alternativet ble vurdert til 140 hestekrefter ved 4600 rpm og 170 fot-pounds av dreiemoment ved 2600 rpm.

bremsesystem

I 1989 Ford introduserte ABS-bremsesystemer til Ranger; ABS var tilgjengelig på det fremre og bakre bremsesystemer. Dette hjalp Ranger unngå ukontrollerte lysbilder under hard oppbremsing.