1988 Toyota 4X4 Spesifikasjoner

Under 1988, Toyota Motor Company produserte populære 4x4 pickup lastebiler. Lastebilene ble produsert for å konkurrere med Ford og Chevrolet ulike tralle merker. Toyota tilbudt en state-of-the-art fire og en seks-sylindret motor, selv om de gjenbrukt fjæring og kropp stil fra året før.

motor~~POS=TRUNC

4x4 Toyota pickup lastebil er tilgjengelig i enten en vanlig eller en utvidet cab versjon. Den vanlig drosje pickup er utstyrt med en 2,4-liters motor som er i stand til å oppnå 116 hestekrefter. Den sekssylindrede 4x4 utvidet cab pickup er utstyrt med en 3,0-liters motor som produserer 145 hestekrefter.

Transmisjon og Cargo

De vanlig drosje firesylindrede og utvidet cab sekssylindrede Toyota 4x4 er utstyrt med en femtrinns manuell girkasse, med mulighet til å oppgradere til en automatisk girkasse. De pickups er bare tilgjengelig i to-dørs vanlige og utvidede kabinettmodeller, med evne til å romme tre til fem passasjerer.

Drivstofføkonomi

Drivstofføkonomien var ikke et stort problem i 1988. Men Toyotas 4x4 pickups konkurrerte med de andre store 4x4 pickups produsert det året. Den vanlig drosje firesylindrede 4x4 pickup får 22 miles per gallon i byen og 24 miles per gallon på motorveien. Den sekssylindrede motoren er i stand til å oppnå 16 miles per gallon i byen og 20 miles per gallon på motorveien.