1996 Silverado Spesifikasjoner

I 1996 Chevrolet Silverado ble også kjent som K / C 1500. Denne lastebilen hadde to dører og kan holde opp til seks passasjerer. Det var tilgjengelig i firehjulstrekk og med en vanlig eller utvidet cab. Silverado har en lang historie med Chevrolet. På 1930-tallet begrepet "Silverado" ble brukt til å definere en trim som var tilgjengelig på C / K linje med lastebiler. Den første offisielle Silverado lastebil ble ikke produsert før 1999, men tidligere C / K 1500 lastebiler ble kalt Silverados.

Koste

1996 Silverado selges for mellom $ 22 460 og $ 28 150 når det gjorde sin debut. Nå, ifølge Kelly Blue Book, hvis lastebilen er i utmerket tilstand den har en verdi på $ 4000, som i oktober 2010. Dens gass kjørelengde var 12 miles per gallon (mpg) i byen og 16 mpg på motorveien.

Opptreden

Lastebilen kom med en 5-liters V-8 motor. Den hadde et enkelt punkt innsprøytningssystem som tok blyfri bensin i 25-liters tank. Hestekrefter var 220 ved 4600 rpm. Både manuelle og automatiske girkasser var tilgjengelig. Standardmodellen hadde en fire-trinns automatisk girkasse med overdrive. Det var i stand til å slepe 6000 tonn. En blokkeringsfrie bremser (ABS), to skivebremser med to ventilerte skiver, en fjærben foran med stabilisatorstag og bakhjulsoppheng med stabilisatorstag og bladfjærer ble alle funnet på Silverado.

Interiør

Standarden indre av Silverado kom med et stereoanlegg som hadde AM / FM-radio og kom med en kassettspiller eller en valgfri CD-spiller. Også omtalt var en digital klokke, sigarettennere, klimaanlegg, cruise kontroll på rattet, delt benk og sidekollisjonspute fører. Oppføringen systemet ble opplyst. Låser, styring og vinduene var elektrisk. Setene var laget av vinyl, skinninteriør var et alternativ, og rattet var dekket i skinn.

Ytre

Utsiden av lastebilen hadde krom støtfangere og kroppen side molding. Kjørelys, elektriske speil, metallic lakk, en bakre trinn og farget glass var andre funksjoner.

Kropp

Silverado hadde en estimert egenvekt på 4.300 lbs. Det var litt over 18 fot lang, 6,5 fot bred og nesten 6 fot høy. Den hadde en akselavstand på nesten 12 fot.