1988 Madza 626: Hvordan reparere lyset på instrumentpanelet

Det sier seg selv at hvis dashbordet lysene på 1988 Mazda 626 går ut, bør du få dem løst så snart som mulig - du vil være i stand til å se på instrumentpanelet i mørke forhold. Hvis problemet er en mislykket lyspære, vil du bare trenger tilgang til instrumentpanelet lyser med en stjerneskrutrekker og erstatte den mislykkede pære med en erstatning 161 pære. I motsetning til andre kjøretøy, der du må fjerne hele dashbordet ringen for å få tilgang til dashbordet lysene, 1998 Mazda 626 krever at du fjerner bare rammen rundt instrumentpanelet. Hvis problemet er en blåst sikring, kan du erstatte det veldig lett for å reparere lysene.

Bruksanvisning

Skifte pærer

1 Løsne de to festeskruene som finnes over klase lys.

2 Stikk en skrutrekker inn i nedre del av dashbordet rammen og lirke den oppover. Bruke hånden til å lirke av resten av rammen og ta den ut av bilen.

3 Løsne de fire festeskruene rundt instrumentpanelet. Dette vil løsne panelet.

4 Koble de tre tilkoblinger på baksiden av instrumentpanelet. Dra den ut av bilen.

5 Skift ut eventuelle utbrente lyspærer med reservepærer ved å trekke den gamle pæren ut og presser den nye pæren inn til den klikker på plass.

6 Koble tilkoblingene og teste lysene. Hvis de fungerer som de skal, plasserer instrumentpanelet tilbake inn i bilen og fest de fire festeskruene.

7 Plasser ringen tilbake til sin opprinnelige posisjon og sikre det ved gjenfesting de to festeskruene.

Skifte sikring

8 Slå av motoren og åpne panseret.

9 Ta av dekselet på sikringsblokken bak batteriet i motorrommet. Lokal sikringen nummerert "31." Dette er sikringen som brukes til dashbordet lys.

10 Trekk sikringen ut av sikringsblokken ved hjelp av tommelen og pekefingeren. Inspisere metallstangen innsiden av sikringen. Hvis det er brutt, er det gått en sikring og må byttes ut.

11 Skift ut sikringen om nødvendig med en ny 15A sikring. Sett dekselet tilbake på sikringsblokken og lukk panseret.