1987 Honda Goldwing Engine fjerning

1987 Honda Goldwing Engine fjerning


Den Goldwing er en full-dresser touring motorsykkel produsert av Honda Motor Co. bilmerket har blitt gjort siden 1974, og er fortsatt i produksjon fra og med januar 2012. Selv om en tungt accessorized maskin, er en Goldwing motor fjerning en relativt enkel prosjekt som kan med hell utføres av mest kompetente gjør-det-selv-entusiaster.

1987 Honda Goldwing Engine

Den første generasjonen Goldwing, den GL1000, ble produsert mellom 1974 og 1979. Andre generasjon modeller hadde en 1100 ccm motor, og ble gjort til 1983. Innen 1985, hadde tredje generasjons GL1200 motorer blitt faset inn i hele serien, og det er denne motoren som var standard for 1987 årsmodell.

Advisements

Følg de detaljerte instruksjonene i en Honda eller ettermarkedet servicehåndboken for detaljerte trinn-for-trinn-instruksjoner; ulike modeller omtalt ulike forbedringer på den grunnleggende motorkonstruksjon. Når det er sagt, den grunnleggende prosessen er lik for alle varianter av Goldwing rekkevidde. Før du starter prosessen med å fjerne vaske og avfette hele motorsykkelen til den er ulastelig rent; innvendige arbeider deler er utsatt for motor fjerning, og holde dem fri for forurensning er avgjørende. Av denne grunn, plassere motorsykkelen i en ren arbeidsområde hvor vinden ikke vil være et problem.

karosseri

Ta av fairings fra sine fester og lagre dem på et trygt sted, og deretter fjerne brakettene. Fjern karosserideler som utgjør faux tanken og ly for rammemonterte komponenter. Fjerne setet, sidepanelene og batteriet. Koble fra eksos-systemet og til slutt motoren vakter, ofte referert til som valseburet.

Hjelpe Components

Tapp kjølevæske, og deretter fjerne den øvre og nedre radiatorslanger og radiator. Koble fra og fjerne forgasseren banken. Frigjør eksosvarmeskjoldet og manifolder, og deretter fjerne eksosanlegget. Eksos header studs og spennbolter er beryktet for å gripe, og bør sjenerøst og gjentatte ganger behandlet med penetrerende olje lenge før du starter prosjektet. Clamp, avløp og koble den hydrauliske clutch linje. Etiketten og koble de elektriske sele, deretter fjerne hornene. Koble motoren lufterøret og tennplugg ledninger. Fjern timing belte dekker da beltet, deretter høyre side strammer og kamaksel skivene. Unbolt og trekke den flyttbare rammeelementet fra venstre side av motoren.

Motor

Vri bensinkranen av og koble fra drivstoffslangen. Løsne og fjern muttere på motorfestene og motoren kleshengere. Fjern drivakselen oppstart, deretter koble universalleddet. Motoren kan nå bli droppet fra fly; gjøre det nøye for å unngå skade på termostathuset.

Forsiktig: motoren er tung. Løft og manøvrere den med hjelp av en assistent, og finn den på et trygt og sikkert sted. En proprietær motor stativ anbefales.